Resumé och bilder.

Okej, jul- och nyårsresumé :

 23 : Jobbade., fick spysjukan på kvällen ;
24 & 25 ; Var supersjuk.
26: Annandagen; Julkonsert och räkmacka hos syster, efter det blev det dricka vin hos Sara och Kent med min baby.
27: Fest hos Jonas, helsjukt med för mkt ölspel och bastubad. Hade superkul, faktiskt en av de trevligaste festerna i år.
28 : Skulle åkt till Växjö med Vf, blev dock Burger King och bläff istället.
29 : Växjö med Baby, köpte ett par högklackade stövlar. På kvällen var jag hos kusin och träffade Joe.
30 : Idag, jag ska träffa Ronja :) Sen ikväll blir det Julbord hos syster och sen ska babylove och jag sova hos honom.
31 : Nyårsafton, troligen parmiddag, MEN SEN ?! Ingen jävla aning vad jag ska göra på kvällen. Antagligen löser det sig.
1 : Bakis !
2 : Inget planerat, skulle packat inför fjällenresan.
3,4,5,6 : Troligen Kanske Möjligtvis Sälen.
7 : Maby one of the biggest days of my life so long.

Okej, körde lite i förväg med...




Har glömt att visa mitt hår här i bloggen, så nu får ni se både håret, mig & Vf :)

Coca Cola..

Sitter här, nyduschad och luktar gott. Förutom i ansiktet, fick ta vf:s hudkräm eftersom jag inte har någon egen hudkräm här. ( Jag vet, jag gör en Fredrika och kallar honom vf  ! )
Nu blir det en cigg och en cola, hatar egentligen cola men fick cravings som fan i duschen, så nu är vf & köper cola åt mig, hehe :)


Söndagsångest.

I helgen har jag förutom jobb gjort en massa dumt, nu har jag ångest.Förkyld och mega ångest. Jag funderar på hur jag lättast ska bli av med det.. Okej, jag har gjort upp med mig själv, näsdukar, nässpray och propavan.
Skål och god natt !

Länk.

Tror inte på gratissidor, men ska ge det ett försök för första gången. Klicka på denna länk och bevisa för mig att det funkar :)

Luciatåg på dagis.

Jag kom nyss hem från min lillebrors luciatåg på hans dagis. Han är snart 3 år och går därför på småbarnsavdelningen fortfarande. . Blev inte så mycket till Luciatåg då alla barnen började gråta så fort de fick syn på sina föräldrar och syskon. Blev värsta kalabaliken, massa gråtande ungar, skrikande syskon och stressade föräldrar. Efteråt var det fika och jag åt en massa pepparkakor för att bli snäll. Den fina fikan avslutades med att jag fick ett glas saft med pepparkaksrester i knäet. Gissa om jag är glad att vara hemma ?

Tävling med Citty



Självklart är jag med och tävlar, gör du det med ! Cittys blogg hittar du här !

Spit your game

Idag var en lugn dag, på morgonen var jag hos det som min syster kallar adhd-doktorn (psykologen), sen åkte jag till skolan och hade 2 lektioner. Jag hade religion ( VG på provet ! ) och svenska, slappa lektioner som faan :) Efter svenskan satte vi oss i Ugglan och väntade på att klockan skulle bli 2, då jag och Petra skulle skolka från sista lektionen för att gå till JB och fixa en sak inför mitt hemliga projekt på måndag :)
Jag pratade med min barndomskompis Malin på JB & vi fixade allt fint tills på måndag :) Snacka om att alla kommer bli chockade när jag kommer till skolan ..
Ikväll bli det slappis, ska tjuvröka på balkongen och äta skräpmat. Jag vet, jag är 18 år, hallå, jag bestämmer över mig själv behöver inte tjuvröka osv. Men nu är det så att jag lovat mamma att sluta röka innan körkortet, annars betalar de inte. Dock har jag uppkörning och uppskrivning i januari så smusslandet behöver inte pågå så länge till ;P
Nej, nu har jag bestämt mig, nu ska jag ut och gå och sen blir det sallad till kvällsmat :)

Bild från skolan.



Här är jag och min Ronja, hon gör mina dagar värda att leva <3
Idag lagade vi Pommes, korv & Beaneisås bara för att, sen fick vi ångest för att vi hade smällt i oss det och tog en långpromenad. Detta kompenserade vi sedan med en påse hjärtan, juleskum och Riesen :) Fan va jag älskar att ha kompisar som är på för att fläska :)

blablabla

Kom med ljuset tänt och utan lögn i din hand.

Jag lever inte upp till detta just nu, är riktigt besviken på mig själv, funderar på att straffa mig. Vilket straff blir värst, sluta röka, käka för många sömntabletter så att jag inte vaknar förrens imorgonkväll 5 minuter innan jag ska jobba, eller helt enkelt inte äta imorgon ?
Jag hatar när jag inte kan bestämma mig och ljuger för både andra och mig själv. Satansförbannadeskit var arg jag blir.

För att pigga upp min vardag har jag iallafall dessa snygga öronhängen jag vann på Cittys blogg :)



Eller förresten, jag tror jag löser mina problem med en flaska vitt vin och kedjerökning istället, då kanske jag blir like lycklig som på bilder här neranför. Den är tagen i somras på väg till en grillfest hos en kompis.




:)

Kom på att jag inte berättat på bloggen att jag blivit moster :) Den 27 september föddes han, Emil Karl Marcus Svensson.
Jag är världens stoltaste moster :)



trubbel.

Har inte kunnat blogga på ett tag, har nämligen inte kunnat komma in på publishme.se. Därför har vi mycket att catcha up !
Eller, har vi det ? Nää, jag har fortfarande kärleksproblem som jag inte vet vad jag ska göra med, jag tröstäter fortfarande, jag går i skolan & jag jobbar fortfarande. Fy fan va tråkig jag låter, men ska jag vara ärlig så är jag ganska tråkig just nu. Jag lovar att jag ska lösa mina problem och bli rolig igen, okej ?

Ett stort tack till Citty för de superfina öronhängena ! Bild kommer upp när jag hittat sladden till mobilen :)

Frivillig

Klockan är halv 12 & jag borde sova. Just nu har jag biiiig trubbles, skulle behöva någon opartisk persons syn. Någon som ställer upp ?

RSS 2.0