Tankar från hjärtat.

Du tog mitt hjärta med storm, den där höstdagen i september för 2 år sedan. Jag var det lilla naiva yrvädret som inte visste något alls om din då så mörka verklighet. Allt eftersom månaderna gick förändrades jag, jag hade lärt mig att det inte alltid går att lita på människor som står en nära, det gjorde mig oerhört stark. Det gjorde också att jag inte alltid hade förnuftet i behåll, det överlämnade jag till dig. Du tog ju så bra hand om mig.. Jag utvecklade en kärlek och vänskap till dig som var så stark att inga hinder eller motgångar kunde få fjärilarna i min mage att sluta flyga. Månaderna gick och minnerna blev fler, tiderna förändrades och så även du & jag. Jag var inte längre den lilla naiva Josefina, Du var inte längre den du varit förut. Vi var bästa kompisar, lika som bär med samtidigt så olika. Du har lärt mig skratta, du har lärt mig le när allting är svårt. Du lärde mig gå när jag var svag och du lärde mig älska, som om det inte fanns någon morgondag. Du lärde mig att livet är ingenting man kan ta förgivet, livet måste man vårda och älska, precis som en blomma, för att växa. Att framtiden sedan inte var så ljus och att du inte längre finns där vid min sida är tråkigt. Men jag antar att livet har någon som är menad för varje person, kanske var vi bara menade för att hjälpa varanda ur svackan för att sedan gå skilda vägar ?
Tack för att du gjort mig till den jag är idag, tillräckligt rak i ryggen för att skita i allt det där som innan varit så viktigt. Tack för att du gjort mig stark, säker och trygg. Men framför allt, tack för att du lärt mig att älska både mig själv och mina nära.

Stressig helg.

Ser ut som att stress vankas i helgen för fröken Josefinas del.. På fredag ska jag jobba till 23.00 och på lördag ska jag få besök av Ronja & Daniela redan vid 14.00 för att göra oss iordning. Klockan 16.00 ska vi vara hos Petra i Brännehylte för att förfesta innan julbordet. Klockan 19.00 börjar julbordet och sen ska vi festa till 01.00 när de stänger för att få skjuts till nästa fest. Förhoppningsvis kommer jag i säng innan 06.00. Söndag ska jag plugga, baka pepparkakor och sen fixa och trixa inför körkortet.
Jag hatar att ha min helg helbestämt så här i början på veckan, jag vill kunna spontanbestämma saker på fredag eftermiddag. Men nej, så blir det inte denna helg heller, min helg är ju tillochmed klockad.

Josefina, sugen på party !

Tävling med Citty

Sjävklart är jag med och tävlar om dom snygga öronhängerna på Cittys blogg :)

Dämpande terapi ?

Igår dämpade jag min ångest och mina hugg i hjärtat med 2 flaskor vin. Det är farligt, jag älskar vin och vinet älskar mig. Jag blev full som en kastrull när folket tog fram spriten och kom som vanligt in på ; Jag skiter i mitt liv, jag skulle kunna börja knarka om jag hade haft pengar till det. Jag är inte rädd om mig själv, jag ska ändå dö ung.

Idag vaknade jag med hela riverdance ensamblen i huvudet och världens ångest. Jag kanske borde ha mer terapi & minde vin ? Eller så kan jag använda vinet som terapi & skita i spriten ?

Bild från Göteborg.


Jag har varit en riktigt torris på att uppdatera, men vet ni vad ? - Jag bryr mig inte, för jag tror inte ni vill veta vad jag håller på med nuförtiden. Veckorna och helgerna ser likadana ut hela tiden : Veckorna, skola & jobb. Helgerna, festa, festa och vara bakis. Inte så intressant, nej.
Julborden på Toftaholm börjar snart (om dom inte börjar denna helgen ?) och då ska jag såklart jobba där med. Eller som chefen formulerade det : Jag klarar inte en vinter med julbord utan x2000 ( Han kallar mig & sara för x2000 ). Det ska bli superkul att käkagod mat samtidigt som man tjänar pengar ;P

Måste dock erkänna en sak, jag är en fool.. Därav tråkigheten ;P

Josefiina



Har fått höra att jag lägger in på tok för lite nya bilder på mig, så här har ni :) En bild på mig när jag försöker vara bildad och läsa tidningen, det enda som intresserade mig var husen till salu.. Börjar tro att det är något fel på mig, 18 år och kollar husannonser. Hmm, får kolla upp detta.
Bilden är tagen av Daniela i fredags.

Fullt upp

Jag har inte orkat skriva någonting, kanske på grund av stressen ? Denna vecka har jag haft fullt upp varje dag, kan inte berättat vad jag gjort förrens det är officiellt.
Igår var jag iallafall fullast i kommunen, var på en korvfest med en massa killkompisar från förr, jag och ronja var de enda tjejerna. Den är dock nice ;P
Nu blir det kolla klart på sanningens ögonblick och sen nana, bara 2 skoldagar denna veckan för på onsdag drar vi till Göteborg :)

Dagens.



Ska snart till mina kusiner för en söndagsfika, därav mysklädslen.
Lång rosa tröja : Björkvin
Kjol : Forever 21
Leggings : H&M
Knästrumpor : Vila

Till detta kommer jag ha mina gråa Uggs från Shepheard och en grå stickad poncho från H&M.

Drinkkväll ala Bredaryd.

Okej, nu när jag ändå är igång så måste jag ju berätta om vad jag gjorde igår..
Jag jobbade till 5, åt sedan middag hos daniel :) När jag kom hem till jesper vid 6 tiden så stack vi ner till Bambu och bestämde oss för att ta varsin drink och spela Jack Vegas. Sagt och gjort, efter en stund dök även en massa kompisar från forsheda upp och de lärde mig hur man spelar. När jag hade 3 dubblat min insats så var det ngn som var smart och sa åt mig att trycka på ngn jävla knapp så att jag satsade alla mina pengar.. Och förlorade dem,
Jag var dock inte ledsen, detta gav tillfälle att sitta ner och dricka fler drinkar. Efter ngn timme stack vi upp till "puben" och tog varsin drink för att sedan gå ner till bambu igen. Där började bråket.

Kopierat från citty.

Carolina Gynning talar om passionerade kvinnor. "Utan smärta i kärlek finns det ingenting. Kärleken dör utan smärtan" skriver hon i sin blogg. Jag själv kan inte hålla med. Jag håller inte alls med. Kärlek dör när par vill styra varandra. Kärlek dör när individen börjar tro att de kan äga någon annan än sig själv. Och kärlek dör när individer tror att saker och ting varar förevigt utan att göra något för att saker ska vara förevigt. Kärlek ska vara fint. Enligt mig ska det vara enkelt. Jag kommer aldrig kämpa mig till att vara kär. Är man inte kär, så är man inte kär. Period. Jag är kär. Sen nästan ett år tillbaka. Och jag känner inte smärtan. Om jag börjar känna smärta i mitt förhållande kastar jag in handduken. Smärta existerar inte, smärta är något människan skapar. Och om mitt psyke ska börja producera smärta för att tillfredställa mitt förhållande, då tar jag hellre en kopp kaffe och en cigg i solen, ensam, och njuter av att vara lycklig. Så Redwine J, om du noterar att jag börjar lida av plötslig smärta - Ta en kopp kaffe och en cigg med mig i solen och var lycklig istället.

Jag kopierade detta från min bloggdrog Citty, blev så träffad att jag började gråta.

RSS 2.0