ååååh

skulle precis börja skriva detta inlägg men min mamma kom hem och då brakade helvetet lös. Just nu får jag höra att jag är en förbannat lat människa som inte vet vad hjälpa till är.
Vi tar detta en annan gång.

Dont care.

Jag har inte bloggat sen fredags, men vet ni vad ? Jag bryr mig inte, har helt enkelt inte haft tid eller lust. Har jobbat, varit sjuk och pluggat.
Skulle jag kört en blondinbella kanske ? "En paus för att lära mig andas ?" ;)

Dagens sjukling.



Blev sugen efter att ha sett amandas jobboutfit att lägga ut min dagens sjukling.
Here it is:
*Grå lång tröja - Sisters
* Leggings- JC

Kommer även matcha detta med min klocka från USA, mina uggs och min skidjacka.

Bild från i lördags.



Jag lovade ju fler bilder och här kommer en.

Fredag, veckans bästa dag :)

Okej, ny dag, nya mål. Vad står härnäst på listan ? Cigg, frukost eller dusch ? Jag tror faktiskt det lutar åt cigg och sen kanske en frulle, om jag inte hoppar över den och tar en bruch istället ;P
Som ni kanske förstår är jag hemma och är sjuk idag igen, dock mår jag lite bättre idag :) Ikväll ska jag ta mig ett välförtjänt glas vin efter en hård vecka och umgås med mina päron. Det blir nog kycklingwok och bada bastu för hela slanten, vilket är fredagstradition hos familjen Erlandsson.
Nehej, nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt !

Rättelse !

Glömde bort en del av de bästa bloggarna i all hast i förra inlägget !
På toppen ligger även :
Citty Olsson  ( Lite utav en idol faktiskt )
Amanda Hassel
Marie Plosjö
Monia Plosjö
Petter Alexis

Fler kommer senare :)

Alliallo

Okej, idag är jag lat, är sjuk så jag ligger i soffan, äter chips och gör ingenting. Var nere på körskolan innan och hade körlektion, halkbanan är bokad minsann :D Nu är det teorin som gäller, sen bokar hon uppskrivning och uppkörning inom kort :) Ska bli så skönt att få körkortet minsann !

Satt och läste kompisars bloggar för en stund sen och något jag stör mig så förbannat på är allt skitsnack, puttinuttsnack ( min älskling är så underbar, jag klarar mig inte utan dig, blääääh ), snack om bästa vännerna och snack om halvdan träning. Jag menar, alla borde ha en Katrin Zytomeirska i sig, vara lite råa, skippa skitsnacket och köra på !

Tänkte dra lite bra tips på bloggar som faller mig i smaken :

Katrin Zytomeirska ( fd Schulman)
Alex Schulman
Calle Schulman
Amanda Colldén
Anna Hibbs
Carolina Gynning
Linda Rosing
Natacha Peyre

Salig blandning, dock så läser jag säkert 15 bloggar till dagligen, men detta är mina favoriter ;P

tekniskt strul.

Har inte kommit in på publishme på hela denna veckan, känner mig konstig. Jag har inte kunnat skriva av mig om någonting.
Just nu sitter jag och mår skit, var ute i flera timmar i regnet idag, hade dock full regnmundering men frös ändå som fan ! Känner att en dunderförkylning är på gång, den är varken behövd eller välkommen.. Idag har jag även hunnit med att gå till titt-i-fitt-tanten ( gynekologen), åka till apoteket och handla upp mina pengar på anti förkylningsgrejer, haft praktik från 9 - 17 och ätit skräpmat framför tv:n.
Nu har bonde söker fru precis börjat så ska tvätta piercingen, ta av sminket, på med sovkläderna och slänga mig på soffan igen med en filt över mig.

God kväll, bilder från min vecka kommer snart :)

Sammanfattning.

Hade gärna lagt ut dagens dagens precis som Style by Mats- Mats, hade gärna lagt ut dagens to do-list som Blondinbella eller kissie, men nu är det så här att jag så fuckin´ busy med min praktikplats på dagis att det inte blir intressant att lägga ut sånt.

Här har vi för alla 4 veckor (40 - 43):
Dagens dagens  : Oöma jeans, tjocktröja och raggsockar. Regnjacka, regnbyxor, gummistövlar, vanta, mössa och halsduk. Möjligtvis byts ytterkläderna ut mot vinterjacka, uggs, tjock mössa, tjocka vantar och tjock halsduk. Då har vi det avklarat :)
 To Do- list för samma veckor : Vakna klockan halv 7, duscha, klä på mig, cykla upp för alla uppförsbackarna till dagis, jobba från kvart i 8 till halv 4, cykla hem, sitta vid datan, kolla tv och sen sova.

Gud va underhållande liv jag har. Dock blir det en liten förändring på helgerna, fest dygnet runt istället för ansvar ;)

Nu ska jag ner till körskolan och plugga teori med Daniela :)


Goodnight sweetheart.

Jobbig dag, Apu till halv 1, föreläsning i aulan 13-15, fika med jennifer, skulle haft körlektion vid halv 4 men glömde, hade 15 min körlektion ändå, jag & syster åkte och hämtade louice på dansen, handlade mat och sen dess har vi suttit här i soffan. Riktiga slappisar är vad vi är, jag käkar baconchips och hon jordnötsbågar och just nu kollar vi på ett snuskigt bra  program ; Sos familj tror jag det heter.

Imorgon blir det Apu från 9-17 sen blir det nog inte mer än så den dagen, slappa framför datorn typ. Får ångest över att mina bloginlägg är så förbannat tråkiga, men sånt är livet. Jag får blogga roligare när jag känner glädje.
God Natt !

Måndag igen.

Dagen började segt men artade sig redan i förmiddags, jag höll på att inte dyka upp till praktiken, letade efter krämpor, feber eller dylikt. Hittade inga så det blev praktik ändå, dagen gick superfort och efter jag slutat gick jag på stan med mamma.
Alldeles nyss kom jag och min syster hem efter att ha storshoppat på Lidl, trötta och sega efter över en timmes matshopping satte vi oss i varsin ände av soffan med en påse baconchips emellan oss. Nu sitter vi här, degar satan.
Det är nyttighet och hurtighet i högsta grad, skål fyfan !

seg och mätt

Lagade mat innan, pasta och carbonarasås :) Lagade så mycket så syster får matlåda imorgon till jobbet, känner mig som världens bästa lillasyster just nu :D
Just nu sitter jag och slösurfar, tittar på tv och dricker kaffe, snart kommer syster och då är det slut på friden ;P Skulle åkt ner och solat, men har inte tagit mig dit än, ska kolla öppettiderna och kanske åka ner om en stund, vore så skönt och ligga där en stund i värmen och koppla av, sen att man blir solbränd är ju ett plus ;)



Tror jag ska lägga mig på sängen en stund och sträcka ut mig precis som katten på bilden, det är Pelle, Saras katt :)

Fy på mig.

Jag är en fitta på att uppdatera, jag vet. Men jag har fullt upp med annat, önskar att jag kunde fatta hur man mobilbloggade till den här skiten. Då hade jag kunnat lägga upp inlägg hela tiden och visa bilder och sånt. Men nu är det som det är, jag får vara oldschool och lägga in bilderna från mobilen, logga in och skriva på datorn..

Min helg har varit sådär, både upp och ner..
Fredag : Växjö, blev tokfull på förfesten, söp satan på utestället och däckade i knäet på en kille inne på Mc donalds. Jävligt lyckat av mig..
Lördag : Sover bort hela dagen, bakis som ett djur, åker på fest på kvällen. Lämnar den efter bara en timme, åker hem och lägger mig och sover med min kissekatt.
Idag : Vaknade, åt middag, städade, åkte in till värnamo, diskade och städade lägenheten ( förebyggande om syrran skulle gå bananas när hon anländer från göteborg), läst en massa bloggar och nu ska jag nog ta och åka ner till solariet och lägga mig. Ikväll blir det chirre och dirre i soffan framför tv:n.

Bilder från lägenheten kanske kommer upp snart, får se om jag lyckas städa bort alla flyttkartonger..

deeptalk.



Jag har ingen ork och ingen lust just nu, varje gång jag ser dig eller tänker på dig så blir mitt hjärta kallt, hårt och stelt. Jag får en stor klump i magen som inte går bort på flera dagar. Du har begränsat mitt liv så totalt, jag vågar inte visa mig på ställen där jag innan varit fullständigt trygg. Mina kompisar som jag träffat genom dig har jag alla förlorat i mina försök att glömma dig. Allt vi gått igenom spelas upp i mitt huvud om och om igen, allt som i en stor mardröm varje natt. På något sätt ångrar jag att jag inte lyssnade på dem som varnade mig för dig efter den där kvällen, i början på september för 2 år sedan. På något sätt borde jag sett varningstecknen när allt hände som format mig till den jag är idag, den person som jag föraktar mest i hela världen. Samtidigt som jag ångrar att jag lät kärlekens berusande effekt styra mig så har det ändå varit en upplevelse. Jag har gjort saker jag ångrar, men som jag inte vill ha ogjorda...

Nu kallar sängen, god natt !

RSS 2.0