internet igen

Okej, jag har varit en fitta på att updatera men jag har en ursäkt, har varit utan internet i flera dagar och nu har äntligen datasnubben fixat det. Nu blir det blogga dagligen igen ;)

Just idag är det den 30 september, på schemat idag står : Apu, Pierca naveln, Umgås med jess samt äta på Chaplin för att fira eftersom Jag fyller 18 idag :)



Fullbokat.

Idag har varit en hektisk dag, jag har försovit mig, gått i skolan, skrivit prov, varit på studiebesök på min blivande apu-plats, haft körlektion, fikat hos nettan och umgåts med min syster.

Imorgon : Skola, stan med manda, hem till danni, studiebesök på gatulangningspatrullen, hem och fixa iordning mig, ut till martina och sen festa.

Jag har fullt i kalendern, jag skriver mer när jag har tid :) Nu blir det film med D.

Lille vickevire.

Jag går sista året på gymnasiet, på Barn och fritidsprogrammet och älskar min linje. I och med att jag läser nästintill bara karaktärsämnen nu detta sista året gör det ju att vi bara har duktiga och utbildade pedagoger inom varje kurs.
Idag hade jag prov, på 98 sidor, 98 FUCKING SIDOR ! Jag hade panik, imorgon har jag också ett priv, fast bara på 50 sidor, det skiter jag i att öva på, jag pallar inte.

Idag skulle jag prata med min handledare och förklara min dåliga gång under dagen, hon stod och drack kaffe med en annan lärare (pedagog).
Jag : H, jag har ont i lilla vickevire så jag kör styrka på gympan, backar du upp mig om läraren halshugger mig ?
H : Lilla vad ?
Jag : Vickevire !
H : Vad fasiken är det ?
Andra läraren : Men gud, har du inte rätt pedagogisk utbildning eller ?! Tummetott, slickepott, långeman, gullebrann och lilla vickevire ! LILLTÅN !
Jag gick därifrån och dom fortsatte tjabba om ramsan. När jag kom till andra sidan av korridoren så hörde jag dem fortfarande, dom gör mig rädd. Kanske blir man utskälld om man inte kan Maslows behovstrappa eller vad Montessoripedagogiken innebär ? För det kan alla väl ? ;)

Just dance

Idag var det möte angående vårt projektarbete idag, vi fick träffa en konstig rektor på högstadieskolan där vi ska föreläsa. Han intresseklubb hade nog överbelastats, sprängts och aldrig återuppstått.
Har aldrig träffat en mer ointresserad människa ! Vi lyckades iaf få ha våran föreläsning där men vi måste träffa han innan december med den färdiga "produkten", tidsplan och allt redo.. Vi blev lite småstressade med tanke på att frånochmed nästa vecka har vi inte skola på 5 veckor.. Det kan bli tajt med december, men vi tjejer ska kirra biffen ;)

Nu ska jag nana, fullspäckad dag imorgon, skola,möte, psykdoktorn, plugga och Nattmat på max.
Sov gott
J

risk för ras.

Jag blir så jävla trött på att ingen kan bestämma sig och istället måste göra som alla andra !
Ayia Napa 1/6 - Jag, Jennifer, Ronja & Daniela.
Tjejer, vi kan va stolta. Vi kan iallafall bestämma oss och behöver inte göra som alla andra !

Ridi´n high

Sjuk, krossat hjärta, dåligt psyke, ingen matlust, problem med skolan, problem med psykologen, ingen mer medicin, dödslängtan och ångest.

Jag vill flyga upp.

Fortfarade tråkig.

Fredag : Hamnade på mysig förfest med endast killar, hamnade senare på världens konstigaste fest (14 - 35 år), hade en superkul hemfärd med Jacob och somnade i soffan.

Lördag: Vaknade sent, cyklade, handlade mat, grillade, va med jesper, sov.

Idag : Jobbat & sovit.

Ja, jag vet att jag är tråkig, men just nu har jag min feber att skylla.

Tråkiga jag.

Idag var det en ganska händelselös dag, jag kom över chocken över gårdagens möjliga dödsfall, jag kom upp ur sängen i tid och hann med bussen, jag gick hela dagen i skolan, jag fikade med klasskompisar, fikade med min extramamma, lånade 2 böcker, klippte mig, handlade och fick kvällsmat av min kära mamma.

Jag är tråkig, jag vet, men mina teoriböcker kallar. Läste över halva boken igår, nu är det bara den sista hälften kvar.
Godnatt !

Ytterligare inlägg om min pappa.

Min pappa är nog den romantiskaste jag vet, den bästa maken, pappan och blivande morfadern. När jag ska slå mig till ro och skaffa barn och skit, då ska jag ha en sån som min pappa.
Vi kan ta några exempel :
* I bröllopspresent fick mamma ett hus av pappa, som han byggt alldeles själv, bara till henne.
* I början av deras förhållande fick mamma present varje månad, oftast smycken.
* Varje år får min mamma en resa av honom i bröllopsdagspresent, även fast de varit gifta i över 30 år nu.

Skulle kunna hålla på att skriva hela natten, men nu räcker det !
Med detta inlägg ville jag bara säga att jag verkligen älskar min pappa, även fast han jobbar ca 14 timmar per dag och aldrig är hemma så har han alltid tid och ork att vara världens bästa pappa ! <3

Min dag.

Idag har jag hunnit med mycket, jag har haft sovmorgon, varit i skolan, gått på stan, ätit god middag, varit ute och gått med bella i regnet, myst med mina småsyskon, lagat pizza med bella, slingat håret, haft deeptalk, pratat med mitt ex, varit ute och gått med fidde, fikat och nu suttit vid datorn alldeles för länge. Nu är det dags att stupa i säng.

Godnatt !

Min pappa

Min pappa har bögfobi, han formligen hatar bögar.
När vi var på väg upp till fjällen i vintras så såg han två killar hålla hand och gå över ett övergångsställe:
Pappa - Ett nackaskött är vad de skulle ha ! (Observera den rikliga småländskan)
Bella - (Skrattar högt ) Fan va jag diggar din pappa !

För 10 minuter sen fick han se en bög på Kristallen:
Pappa - Ett nackaskött är vad han skulle ha !
Bella - (skrattar högt) Alltid lika kul !

Ja, jag skäms över min pappa.

Avis.

- Motsatsen till kärlek är inte hat, det är likgiltighet.

Jag är avensjuk på Citty, jag vill också ha en sån tatuering !

Samtal mellan mig och min mamma.

Jag och min mamma har suttit i över 2 timmar vid varsin ända av bordet, hon syr och jag sitter vid datan.
För ca en halvtimme sedan:
Mamma - Sätt på vatten Hina
Jag - Till ?
Mamma - Dumbom !

En kvar senare:
Mamma - 3 skedar !
Jag - Vad ?
Mamma - Dumbom !

Jag tror vi har lite fel på kommunikationen ?

I got a place for me.

Har inte hunnit blogga på en hel vecka, ajaj. Massa skolskit + att helgen har varit en enda lång fylla. Efter denna helgen har jag bestämt att jag ska ha en vit helg. Men men, vi får se hur det blir med detta.
Har precis snackat med min ena chef, ska jobba på söndag :) Har inte jobbat på Herrgården på hela sommaren så det ska bli kul att komma tillbaks igen :D Snart nalkas det väl personalfest med och det går ju inte missa ;)

Blev ingen skola för mig idag, skulle till psykologen på morgonen, men när jag hade suttit där och väntat i nästan en timme gav jag upp och åkte hem.Mådde skit och behövde verkligen prata med henne och så dyker hon inte upp ?! 
Mammsen har varit hemma hela dagen och tagit hand om mig som kompensation :)

Nu ska jag gå ner och koka cappuchino :)

RSS 2.0