Dagens citat.

" Han var kåt, jag var där. Det kallas tajming. "

God natt !

En sista hälsning från min och kissekatten ,som ligger utslagen i soffan, innan det är dags för sängen :
My Sacrifice - Creed.

Torsdag

Jaha, och vad har hänt idag ?
Jag har fått utbildning i hjärt & lungräddning på barn, vi fick som sagt lära oss HLR, hur man hindrar ett barn från att kvävas och hur man stoppar en blödning. Intressant och kul, blev lite fina bilder, som alltid när jag är i farten. Jag inbäddad i filt, jag med bandage runt huvudet osv. Jag är som Monia Plosjö uttryckte det, en clown.
Annars idag så har jag ätit mat med Stephanie, tappat bort min plånbok som älsklingsemma sedan hittade, åkt bil hem med Linda, kört pappa, åkt till stallet, gett hästarna lunch och ätit glass. Nu ska jag och pappa äta körv :)

värdelöst.

jag har varit med om det som man som bästa vän aldrig vill vara med om. går jag till skolan imorgon är det ett under eller så sker det med tvång.
jag orkar inte just nu, tårarna har tagit slut och så har även hoppet.

orkeslös.

okej, jag erkänner, jag har varit en dålig människa. Men jag blev så jävla sur när bara 3 av 14 angav sig. Vilka är ni andra, är ni fegisar kanske ?
Nej, nu får jag skärpa mig, mår inte bra idag. Jag bara känner att jag inte orkar, jag orkar inget, jag vill sova sova sova. Känner mig mäkta sugen på skola just nu., nej nej
Sorry för ett tråkigt inlägg, men just nu är allt absolut inte okej..

Läsare.

Jag har minst 13 läsare per dag ungefär, jag vill veta vilka ni är ? Och vad vill ni veta om mig eller vad vill ni att jag ska skriva om ? Det kan inte vara så många jag känner eftersom jag håller bloggen relativt hemlig..

Dålig andedräkt.

Här sitter jag i soffan, vaknade för 30 min sedan, och tittar på min katt som så omsorgsfullt tvättar sina tassar. Jag måste hålla andan, för skulle jag råka andas så känner jag den unkna doften av hennes andedräkt. Den är vidrig !
Finns det inte SP12 för katter ? Nej, självklart inte, men något borde finnas, eller ska man kanske ge dem speciell mat för bättre lukt i käften ?
Jaja, idag ska jag sov vanligt laga mat till min pappa och sen ska jag ta bilen in till stan för att göra klart ett svenska arbete med Paulina i min klass. Det var min dag som den ser ut hittils.
Måste bara skriva om ett roligt sms jag fick igår när jag skulle gå och lägga mig ; Min manliga intution säger mig att du har tråkigt och behöver ett godnatt från mig ;)
Så gulliga vänner jag har, en vill gå ut och gå och en vill bara säga godnatt :)

Ny design

Nu har jag ny design :) Vad tycks ? Tog den visserligen från min förra blogg fast jag gjorde lite ändringar, var ju så nöjd med den ;P

Måndag igen.

Idag har min lillkusin varit här och lagat mat med mig, det blev Köttfärssås och Makaroner, till pappa som kom hem från jobbet. Efter maten så tog jag en dusch, fixade iordning mig och gick bort till min kusin. Där bjöd hon på Amerikanska pannkakor, fruktsallad, glass och Kaffe Latte :) Vi satt och snackade och bara hade det mysigt i flera timmar.
Vid 4 så gick jag ner till bussen, åkte in till stan och blev upphämtad på stationen av min älskling. Vi åkte upp och hämtade hans mamma, köpte blommor för att sedan hämta hans mormor som vi skulle fira.
Det blev ett ganska långt firande med Tommys släkt, det blev både glass, kakor och kaffe. Vid strax efter 7 tog vi bilen och lämnade hans mamma och sedan skjutsade Tommy hem mig. Eller hem och hem, han skjutsade mig till Fidde eftersom han och jag bestämt att vi skulle ut och gå med hans 2 hundar.
Det blev en mysig skogspromenad på över en timme med Fidde, hundarna och fiddes lillebror jesper ( som förövrigt vågade prata med mig för första gången idag, han är 4 år och superblyg ). Efter promenaden så gick jag hem och lagade kvällsmat till pappa och nu sitter jag här. Har tittat på Familjen annorlunda, mitt favvo-program, och bara myst :)
Nu är det dags för sängen, vi hörs imorgon allihopa !

Recension.

Igår kollade jag på dokumentären Jag vill inte leva detta livet som gick på 2an. 
Utdrag från tv.nu om dokumentären : Svensk dokumentär från 2009. I flera år har Bo Harringer och Renzo Aneröd följt Henke, en ung kille från Göteborg. Han och hans kamrater har fastnat i drogmissbruk. Den mycket farliga drogen GHB har blivit vanlig bland ungdomar i Göteborg de senaste åren. När sedan Jonny, Henkes bäste vän, hoppar från Angeredsbron blir allt bara värre.

Jag tyckte denna dokumentär var superbra, trots att den var ganska rå och sorgsen. Om jag får välja tv-program eller tv-serie så ser jag helst dokumentärer, särskilt som handlar om droger. Jag kan ju också tillägga att vårat projektarbete handlar just om detta : Ungdomar och droger.
Denna dokumentär tycker jag att alla ska försöka se, särskilt föräldrar ! Missade ni den ? Repriserna går 9/4 på 2an och 11/4 på SVT24.

Vår Sista Dans.

Håll i mig hårt och håll mig nära, det är vår sista dans... Dagens låt av Helen Sjöholm och Bao. En riktig sommarlåt, jag tänker mig i slutet av festen när alla är fulla och natten börjat gå mot dag. Det är det mysigaste på hela festen om du frågar mig, alla är så lugna och härliga :) Alla är för trötta för att riva av gamla rocklåtar med gitarrsolo och allt ( det är i princip vad som spelas på en riktigt lyckad fest, Guns n roses, Acdc och kiss).

Jaja, nog om det. Jag har insett att jag får begränsa mitt bloggskrivande då min syster läser bloggen och talar om allt för mamma som blir supersur. Ingen snäll syster på den fronten, jag vet.. Men man vänjer sig med att inte avslöja hemligheter då alla verkar komma fram och bli en familjeanjelägenhet.
Söndag idag, jag och min älskling sov ut till 11, gick upp och städade lite, åt och sedan fikade hos svärmor. När tommy sedan skjutsat hem mig så åkte jag up till min syster och gosade med mimsen en stund. Nu blir det en grillad i bröd och sen läsa ut 14år till salu.
Igår var lyckat som fan, myste med min älskling till 22.30 då sara kom och hämtade mig så åkte vi ut till näsudden, där var alla fulla och goa, vi snackade lite och sedan drog vi vidare till nästa fest. Där var ännu fler trevliga personer, blev en massa snack och mys på altanen :) Var hemma redan 01.00 då sara var tvungen att dra hem till pojkvännen.

Nu : Korv !

We got a Latte issue.

Häromdagen hade jag och Mikkan en egen liten bloggträff på stigs här i stan ( ja, den var viktigare än religionen). Vi tog varsin smaksatt latte, mikkan en med hasselnöt och jag en med mintchoklad, men när vi kom till kassan och skulle betala så säger hon högt till mig : Ja det var en hasselnöt och en vanilj här då.
Jag tappade hakan och tittade på mikkan, som tur väl var höll jag min stora käft stängd, annars hade det blivit värsta livet där inne. Jag har ju en förmåga att blåsa upp saker en smula ;P
När vi väl satt oss och jag kunde ösa ut mitt hat över denna misslyckade människa som inte ens kunde göra latte med rätt smak så sa mikkan att jag skulle ringa arbetsskyddsverket. Min kommentar på detta var : Det är inte skydd jag behöver, hon behöver avskedas !
Mikkan och jag dog av skratta, vi skrattade nog i en timme åt detta. Som allt annat vi säger, det blir alltid en massa trams och flams när vi ses ;P
Det sägs att ett skratt förlänger livet, jag tror vi två kommer leva förevigt ;D


Underbara Mikkan !

Spotify, Pernilla och hästarna.

Jag som aldrig skulle skaffa spotify, vad fan sitter jag och lyssnar på ?
Jo, spotify ! Jäkla Rasmus gjorde mig så sugen när han sa att det var gratis och grejer ;P
Jag gillar det, jag tycker det är smidigt, ingen nedladdning, alla låtar finns redan. Just nu är det What´s a woman med Vaya Con Dios som spelas, har älskat den sen jag såg filmen Vingar av Glas. Har dock inte vetat vad låten hette förrens Stina-Lee hade med den på sin blogg. Såååå, tack till stina :)
Lördag idag, blev ingen alkohol igår, nej jag hade 38 graders feber så jag låg i soffan och kollade Berg flyttar in, jag grät när Pernilla Wahlgren grät. Jag älskar Pernilla, hon har en så mysig blogg och en massa fina kläder, och teo, finns det någon sötare unge eller ?
Egentligen skulle jag varit nykter igår i vilket fall, för jag hade hästarna i morse. Och jag vägrar att åka ut bakis klockan halv 7 för att ge 5 hästar mat, fylla på vatten i hagarna, lägga ut hö i hagarna, ta på alla 5 grimmor för att sedan leda ut dem en och en när de är som rastlösast och helst av allt vill skita i att jag går jämte och rusa till hagen.
Men det gick bra idag, stampe höll på att knäcka boxdörren av iver att få komma ut. De andra var lugna och snälla och som tur väl var hade jag pappa med mig ute i stallet så han fick göra de jobbiga sysslorna som tex fylla på vatten. Jag var ju inte helt pigg om jag säger så ;p

Nehe, nu ska jag duscha och sen göra mat åt pappa för att vid klockan 2 åka till hästarna och luncha dem :)

Inför juni.

Jag vill så gärna lägga ut en massa nya bilder på mig, men det är dåligt som fan med det. Jag verkar inte fastna på bild nuförtiden..
Iallafall, Juni månad börjar krypa närmre och i juni är det en massa saker som händer ;
  • 1-8 juni : Studentresa, Aiya Napa
  • 10 juni : Balen
  • 12 juni : Student

Inför alla dessa saker så behöver man självfallet shoppa en massa, vilket är ganska svårt när man lever på studiebidrag som går åt till att supa sig full på varje helg. Okej, ett och ett annat klädesplagg får också plats i budgeten, dock inte lika mycket som man önskar.
Saker som är inköpta inför juni månad :
  • Balklänning
  • Studentklänning
  • Solskyddsfaktor
  • Mjölken till ostkakan
Mycket kvar att inhandla, jaaaa. Just nu vill jag bara bli rik eller skaffa en fe som trollar fram resten av sakerna jag behöver.


Aiya Napa gänget :)

Tävling & skola.

Har inte tid att blogga just nu såhär i pluggandes tider, nationella prov och annat skolrelaterat. Har lyckats dra på mig en förkylning med som ett brev på posten. FINT !
Nu ska jag, mamma och pappa till Chaplin och äta gott =)

Tänkte säga innan jag slutar att jag är med i Kissies tävling om att vinna ett presentkort på HM :)

RSS 2.0