Tråkmåns.

Jag vet att jag är tråkig, men när jag hittar sladden till min mobil så ska jag uppdatera med en massa bilder och sånt nice. Under tiden ägnar jag min åt det jag kan bäst : FESTA !
Sjukt rolig helg på chappen förra helgen, igår var det liseberg och ikväll slappis fest med tjejerna, imorgon är det bilbingo eller gratta vän. På måndag är det AIYA NAPA :D

Tävling.



Självklart är jag med och tävlar om den fina klockan på Marie Plösjös blogg :)
Bloggen hittar ni här !

Gissning.



Här är en bild på mig från den roligaste festen jag varit på. Gissa temat ?

Visdomsord

"In the end what matters most is how well did you live, how well did you love, and how well did you learn to let go”

Mannen i mitt liv.

Idag är det jag och uffe igen. Samma skiva har gått hela dagen, i bilen, i stallet och nu från stereon på mitt rum. Det är en bränd skiva så jag kan inte tala om exakt vilken skiva det är, men så mycket som att det är en samlingsskiva, det vet jag.


Uffe- Mannen i mitt liv.

I don´t speak about that shit man.

Jag blir galen, jag har sån hemsk huvudvärk att jag skulle kunna pierca mig över hela kroppen för att bli av med den. Jag tror minsann att det är åska i luften, det är nämligen nästan enda gången då jag får ont i huvudet.
Jag kan inte tänka, därför kan jag inte heller formulera något inlägg.
Puss sålänge

Lite bilder från de senaste dagarna.

  
                                            Mimsen var hemma & hälsade på :)





                        I stallet gosade jag med Kissen och hennes 4 kattungar :)



                Var tvungen att ta kort på Medusa som blivit såld och åker imorgon.




                    Sist men inte minst, T gillar inte Aik eller så. Inte alls ;P haha

Dead and gone.

Det är så jag känner mig just nu, har ridit som en galning på senaste tiden, ätit dåligt och sovit för lite. Det börjar märkas på min kropp som blir magrare, tröttare och slitnare för varje dag som går.
Vill så gärna se ljuset i tunneln, fokusera på studenten, studentresan och sommarjobbet. Men det går inte, min enda glädje är t och hästen.
Jag bara väntar på att de också ska lämna mig, för det verkar alla andra gjort.

Tävling med Citty

Självklart är jag med & tävlar om ett presentkort från MissBella på Cittys blogg :)
Gå in här för att vara med & tävla !

Torsdag :)

Har inte bloggat, har varit upptagen med det här ;)


Dagens.


Dags för dagens outfit igen i brist på annat :)

Randig tröja - JC
Kjol- Gina Tricot
Kofta - JC
Lackleggings- Bik Bok


Cittys blogg.

Som alla kanske vet så är det Cittys blogg jag föjler intensivast, nu har hennes .tk adress krånglat. För att läsa hennes underbara texter och se hennes fina bilder så får ni numera gå in på den här adressen.

Som en sista liten notis i detta inlägg vill jag bara hälsa till den underbara Citty :)

Att tappa talförmågan av ilska.

Jag är en sucker på att uppdatera, jag vet. Har minst 3 personer dagligen som kommenterar detta ! Och ja mikaela : Jag vet att jag suger.

Här kommer iallafall ett efterlängtat inlägg. Blev så sur nyss, jag sitter här, kommer på mig själv med att titta argt på personen som gjort mig upprörd. Jag måste liksom kämpa för att få tillbaks andan och den normala färgen. Tonläget och säkerheten i min röst känns bortblåst. Vilken tur för min omgivning att jag inte valde att flippa ur !

Detta har varit ett problem sen jag var liten, det är tillochmed i klass med när folk säger åt mig att jag pratar högt. Och om någon, mot förmodan, har missat hur mycket jag hatar detta kan jag ge er ett nummer så att ni får prata med någon ur min familj. Jag tror de kan berätta om de hejdundrande raseriutbrott jag fått genom åren. Jag är liksom bra på att vara arg och förbannad jag får tonläge som en jävla megafon, det ryker ur mina öron och jag spottar ur mig elakheter som en annan kulspruta. Detta har, enligt min familj blivit någon form av sport för mig, det är mer raseriutbrott än glada stunder hos la casa de Erlandsson. Fast som tröst så brukar mamma berätta att det minsann var värre för några år sedan.

Iallafall, tillbaks till ämnet. Jag var ju som sagt arg för en stund sen. Konstigt nog så börjar det sakta med säkert försvinna, allt knapprande på tangenterna har fått min ilska att minska radikalt. JAG BLEV HYSCHAD, där släppte jag bomben. Jag blir arg nu när jag bara tänker på det, och nu när jag skriver så känner jag hur jag blir arg igen. Jag känner för att slänga ut datorn ur rummet just nu. Dags att sluta, slut på lektionen, och nu blir det förhoppningsvis kaffe & sista finjusteringen på projektarbetet. Skriver när jag kommer hem.


RSS 2.0