Söndag, blåsväder.

Vad är det med alla jordens tjejer ( Ja, jag är medveten om att jag är en av dem) ? Blir så besviken, kan man inte ha en enda tjejkompis i denna värld ?
Blir så sur att folk inte kan ta hand om sina egna liv, istället lägger de sig i andras liv..
Citerar Monia Plosjö : Skärpning tjejer !

Kräftskivan i fredags.

Jag var ju inte riktigt pigg nog igår för att skriva om kräftskivan i fredags. Tänka berätta lite kort om vad som hände iallafall :
Kvällen började med att alla fick varsin kräfthatt och haklapp, killarna hade pyntat skjulet så fint med girlanger och tända ljus :) Vi började själva matintaget med en snapsvisa och en stor turkiskpepparshot, sedan högg vi in på pajerna och kräftorna. Jag fick jonas och jonte som bordsgrannar så en seriös middag blev det minsann inte, jag hade laddat min ipod med "under bältet låtar" kvällen till ära så att alla skulle kunna sjunga med :) Jag tror vi hann med 5 snapsar + snapsvisor under middagen så direkt när alla var nöjda så skjöt vi undan borden och började dansa. Som vanligt så var det någons tur att strippa och denna kväll var det jontes tur, det hela slutade med att han rev ner hela ventilationen i skjulet ;P

Runt 10 tiden drog jennifer, emma och jonas in till stan och vi andra fortsatte dansen, då kom richard på att han skulle anordna bål på bordet, det hela slutade med att han eldade upp hela bordet+ allt pynt och skit som var i skjulet ;P Då gav vi upp och gick in till fidde istället, där blev det en massa ölspel och dans och skratt. Knorrenboxning var utlovad men eftersom promillehalten var lite för hög hos slagskämparna så blev det ingen boxning alls.
Jag somnade i soffan och vaknade själv klockan halv 6, då tog jag mitt pickochpack och gick de 2 kilometerna hem till mig, i högklackat och smink under ögonen. Det såg nog fint ut.

Bakis :/

Igår var det kräftskiva, succen var ett faktum ! Jag hade superdupertrevligt till en viss person ringer och förstör min kväll. Idag har jag så blandade känslor att jag inte orkar skriva..

Nu är det iaf släktkalas :/

Förvirrad.

Nu så har jag bäddat rent sängen, skrivit listorna, fixat kläder och gjort mig iordning för att sova. Känner mig så stressad att jag inte kan sova, jag har ingen minne nuförtiden och kan inte komma ihåg vad jag ska ta med mig till nollningen imorgon. Det gör mig irreterad så jag bara vankar av och an i huset och försöker komma på alla saker jag lovat att ta med mig för att inte göra någon upprörd..
Jaja, nu så ska jag lägga mig i sängen, ta en sömntablett och försöka sova utan mardrömmar och gråt.
Sov gott mina kära !

Just like a pill.

Idag har ida varit här hela dagen, vi har haft mysigt, bara kollat på film, varit ute och gått och snackat :) Hon åkte precis så nu har jag en massa att göra ! Jag ska kolla upp kläder tills imorgon, leta fram recept och göra pajskal, skriva ut listorna tills imorgon, bädda sängen och måla naglarna.. Så nu måste jag rusa så att jag hinner sova ngt inatt :)

Nollning & kräftskiva imorgon, de e grääääjt :)

Tjejkvällen.

Idag var det ju som sagt tjejkväll här i lilla byn och jag hade lovat bl.a min mamma att jag skulle hänga på.. Sagt och gjort, jag drog på mig en typisk "Blondinbella outfit" bestående av skjorta, jeans, högklackat och utsläppt hår.
Kvällen var trevlig, först fick vi gå en typ av tipspromenad i alla butiker, fick erbjudande (jag lyckades äntligen boka klipptid !) och minglade runt. Tipspromenaden avslutades på ett av mina jobb, nämligen på wärdshuset :) Där fick vi pastasallad och hembakt bröd och till efterrätt fick vi kanel pannacotta med rabarberkompott. Priser och sånt delades även ut till vinnarna av tipspromendaden och lotteriet.
Jag som absolut inte har tur i spel fick nöja mig med att vara glad över att min höggravida syster vann 2 priser..

Nu blir det sova, skola imorgon nämligen.

Regnet faller.

Onsdag, en regnig jävla dag, allt är jobbigt när det regnar. Tjejerna i familjen (dvs alla utom pappa) ska ut på tjejkväll här i byn ikväll, paraplyet blir min bästa vän minsann !
I skolan idag hade vi iallafall 4 lektioner och slutade klockan 2, ganska soft faktiskt :) När jag kom hem satte jag på en bra film och somnade i sängen, efter 2 timmar vaknade jag av att jag var blöt på kinden, trodde det var tårar, men ack så fel jag hade ;P

Torsdag imorgon, slutar halv 12 :)

Dagens



För att byta ämne lite grann.

Dagens outfit inför sjukan :
Långarmad tröja : H&M
Linne: MQ
Klocka : köpt i usa
Skärp : MQ
Jeans : Levi´s


Tisdag, bloody.

Idag är jag inte pigg på ngt sätt, jag har drömt konstigt hela natten, vaknat sisådär varranan timme av att min katt bitit mig i handen.
Jag försov mig idag, sen sket jag i skolan, jag pallade verkligen inte. Istället har jag suttit framför datan hela dagen och tyckt synd om mig själv. Fy fan va lyckad människa jag är. Iallafall så ska jag ta bussen in till stan vid 20 i 1, ska vara på sjukhuset vid 1. Har haft sån ångest den senaste tiden att jag helt enkelt skitit i att dyka upp på mina inbokade tider.
Men nu är det ny skoltermin, ny tag, jag ska börja gå hos psykologen varje vecka, äta bra, träna, göra skolarbetet och ta det lugnt.
Hur fan lyckas man få allting att låta så bra till en början och sen efter ett tag så är det bara pannkaka av allt ?

Over and out

Bubbel.

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag vet bara att jag måste skriva av mig. Jag har så mycket tankar och känslor som bubblar inom mig.
I fredags var det 3 veckor sedan, just nu gör mitt hjärta så ont att jag bara vill plocka ut det för att bli av med den outhärdliga smärtan. Jag önskar det fanns medicin mot detta, min medicin just nu är alkohol och det går tuvärr inte leva på när man är fattig student och måste gå till skolan varje dag..

Nu ska jag gå ner och försöka få lite mat i min arma kropp.

Ångest.

Jag, emma, matilda, fidde, richard och jonte var på bambu och åt idag. Vi skrattade konstant under tiden vi var där, det kändes så jävla härligt, jag slapp tänka på allt jobbigt. Men, underbart är kort...
Så fort jag kom hem så kom ångesten krypande, den hemska jävla ångesten och paniken. Jag börjar svettas, hyperventilera och mår illa, tårarna kommer och jag vill bara dö. Jag tar 2 sömntabletter för att försöka sova bort smärtan, som så många gånger förr.
Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag klarar detta länge till.

Igårkväll.



här mitt i folkmassan är jag ngnstanns, hittade den på hemsidan, bild från igår såklart :)

You say you don´t want it.

Vissa stunder på dygnet vill jag bara kasta mig ut för ett stup, jag drömmer om det på nätterna tillochmed. Jag saknar dig och din lukt så mycket att jag håller på att gå sönder. Vad ska det bli av mig utan dig ? Du lovade mig att du aldrig skulle lämna min sida.
Du har alltid funnits där, du fattas mig.

Helande

Har inte skrivit på ett tag, jag har haft så jäkla fullt upp. Alla saker har avlöst varandra, jobb, kompisar, fest och överlevnad.
Har bytt namn på bloggen, detta är min överlevnad, men det borde ju folk förstå även fast inte bloggen heter så. Har valt mitt nya singelmotto ist : Only fools fall in love.

Helgen har varit så underbar som den bara kunde bli, jag vet inte, men intresse finns det minsann ;P

Kvällen är mörk.

Hela denna dagen har jag mått bra och varit glad, men nu.. Nu kommer kvällen, det är då tankarna smyger sig på. Vi brukade ju prata varje kväll innan läggdags, du brukade alltid avsluta samtalet med " Jag älskar dig ".
Det gör så ont i mitt hjärta just nu och saknaden efter dig är så stor att jag bara vill kasta mig ner för balkongen och aldrig vakna mer.

Jag älskar dig.

Singellivet

Nu är det 2,5:e dagen jag är singel, för första gången på 2 år. Vet ni vad ? Just nu känns det underbart, mycket tack vare igår. Mina kära vänner släpade med mig på fest, jag var inte alls sugen först, men nu såhär i efterhand så ångrar jag ingenting alls. Det blev nästintill för mycket av det goda på alla fronter ;P haha !

Dock så ska jag säga att de första 24 timmarna som singel var hemska, jag kännde mig så ensam och övergiven. Men det är tur att tiden läker alla sår och sånt tjafs. För annars hade jag inte suttit här idag.

Tack för mig.

Börjar om på nytt.

I Fredags tog livet en ny vändning, därför kände jag att eftersom mitt liv kommer att förändras så vill jag inte påminnas om det gamla, så jag startade en ny blogg.
Förhoppningsvis kommer jag skriva om mitt liv som singel bland alla dessa snyggingar, mitt liv som partyprinsessa och annat tjafs.

Välkommen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0