ful & fin.



Jag känner mig otroligt snygg just nu.. Eller inte !




Här har vi dock världens sötaste älskling <3

Jägare.

Nu är det klart ! Packningen är klar, jägern är fixad, tidningar, godis och dricka är fixat. Skidkläderna är nedpackade, träningsverken botad och slutarökaveckan närmar sig :) PÅ SÖNDAG ÄR DET FJÄLLEN :D


Studiedag och bebisbesök.

Imorgon har vi studiedag, det ska jag fira på något sätt. Jag tror fan jag ska ta en öl direkt när jag vaknar och bara njuta av lugnet :)
Helgen är planerad med vf, vi ska mysa, kolla en massa filmer, äta god mat och gå på 30 års kalas. Jag åker nämligen till fjällen på söndag morgon ;D En hel vecka med en massa skidåkning och alkohol.
Det behöver jag, det känns i hela kroppen, ska bli skönt att koppla av och kunna dricka en öl mitt i veckan utan att det känns som alkoholistvarning.
Jaja, nog med fjällensnack ; idag när jag kom hem så bjöd jag min syster, hennes bebis och min mamma på fika :) Efteråt kom Stephanie och fick även hon gosa med lillen :)
Avslutar inlägget med en bild på världens sötaste bebis ! ( Dock ca 2 månader gammal )


ny bild igen.

Har haft fullt upp de senaste dagarna, skola, hästen, kompisarna, pojkvännen, parmiddag, kärleksmys och sömn. Det får bli förbättrande på bloggfronten ! Ärligt talat tror jag det kan bli en del bloggande i helgen då jag ska ha med mig datorn till vf :) Tills dess får ni nöja er med en bild på mig ;P


Ajaj.

Mycket har hänt sen sist ! Ännu en helg har gått, mycket innehållsrik med bland annat harrys, tjejförfest, mys med vf, fest hos hannah och sovmorgon till klockan 16.
Var som sagt på Harrys i fredags (Ja, jag vet, det är 3:e fredagen i rad), blev kalasfull på förfesten, dock lite mindre full när jag kom in på harrys och fick syn på baren. Dansade hela kvällen, hade uppsikt över pojkvännen och höll på att hamna i bråk. Mycket action som vanligt när man serverar mig alkohol, jag är ju inte känd för att vara tyst och snäll när jag är nykter så allteftersom promillehalten stiger blir jag värre än vanligt. 
Jag och Tilda hade dock tur och hittade fyllechaffis hem vid halv 3 så när jag vid halv 4 snåret raglar innanför dörren, slänger nycklarna på golvet, sliter av mig stövlarna och fnissar åt mig själv för att jag ramlat på trappan så sluter jag en pakt med mig själv att sova till minst halv 12 dagen därpå. Det kunde jag ju också önska !
Vid halv 9 på lördagsmorgonen ringer A.S från stallet och erbjuder mig att rida 2 hästar framöver, en tinker och en 4 åring. Jag är inte sen på att tacka ja, trots den sega hjärnverksamheten. Igår var första gången jag red... Idag går jag som Agda 83, utan rullator.



Ny bild.


Att vara en vanemänniska.

Jag vet inte vad jag ska skriva så jag slänger upp en festbild på mig, tagen för några helger sen.


Bloggtips och torka.

Har haft en riktigt dålig period i livet just nu, blivit drogad på krogen, varit riktigt nere, haft ångest, sömnproblem och allt som hör därtill. Nu tänkte jag dock skärpa mig och börja blogga varje dag :)

Tänkte dock slänga in ett feel-good-tips, besök cittys blogg ! Min bloggdrog, går inte en dag utan att jag läser hennes blogg !
Här hittar du den !

Din önskan är min lag.

Fick för ett tag sen en förfrågan om inte jag kunde skriva lite om hur jag sköter mitt hår. Självklart kan jag det !

Eftersom jag nu har löshår (slingor som sätts fast med keratinvax) så är det specialbehandling av det.
  • Jag duschar ca 4 ggr i veckan
  • Pga löshåret så använder jag nu schampoo och balsam från Barnängen, silkeslen heter det och är en lila kork & etikett på.
  • I gång i veckan använder jag hårinpackning, min är från Björn Axén och luktar supergott :)
  • Jag borstar aldrig håret när det är blött, jag fixar bara benan.  Däremot borstar jag det flera gånger per dag när det är torrt. Jag använder mig av en svinhårsborste (även kallad löshårsborste) från frisören.
  • Innan håret torkar har jag antingen i Värmeskydd eller silkesserum från Phc.
  • Jag sover ALLTID med håret i en fläta.
  • Om jag ska platta håret delar jag upp det i paséer för att få hela håret platt.
  • Om jag ska gå ut eller vara fin brukar jag locka topparna med plattången alá Kissie ;P




Platt.


Lockigt.

Tävling.

Kissie är najs och jag vill vinna ett presentkort :) HÄR !

bloglovin, allt för citty :)





Följ min blogg med bloglovin

Nya bilder på mig :)

Fick lite nya bilder av Josefine idag som hon tagit på mig :)







Fick en massa fler, men orkar inte lägga upp alla, kommer i ett senare inlägg isf !

Negg och BB

Jag har faktiskt inget intressant att skriva just nu, vi börjar med att negga;
- livet suger hårt
- jag får ligga för lite
- körkortet står totalt still
- projektarbetet känns bara surt
- skolan suger
- jag har inga pengar
Okej, vi kör de positiva sakerna men nu när vi ändå håller på, säger som Blondinbella : Tänk positivt !
+ Jag blev klar med 3 skolarbeten idag (började idag)
+ Jag ska på harrys på fredag
+ Min pojkvän är urmysig
+ Min mamma ska laga god mat ikväll

Lyx

Vi kör på lyx nu minsann ; Vi har bytt ut ica´s tortillia chips mot Santa Maria. WOW !
(Det var meningen att jag skulle ha en bild här, men glömde sladden hemma )

Har varit hos vf sedan i torsdags, vilken toffel jag känner mig som. Ikväll blir det supa hoppas jag ! Jag behöver en dos av mina manliga och kvinnliga vänner, massa alkohol och snuskiga skämt !

Tävling med Citty

Självklart är jag med och tävlar om en ny header hos Citty :)
Tävlingen hittar du här !


Igår + idag :)

Igår slog jag + några av tjejerna våra kloka huvuden ihop och gick till Bambu. Där åt vi god mat, skrattade en massa och självklart drack vi vin :) Efter maten och efterrätten så drack vi San Fransisco och pratade gamla minnen. Då var det någon som fick den galna idén att vi skulle joina några klasskompisar som skulle till Harrys. Sagt & gjort, vi ringde Stephanie och hon kom och hämtade oss, sen begav vi oss in till Harrys. I början var det vi & gamlingarna, men när klockan började närma sig 12 så kom lite mer folk i vår ålder. Det blev en ganska kort visit med fina drinkar och trevliga människor innan VF kom och hämtade mig och Ronja för att åka hemmåt.
Idag var det meningen att vi skulle ut med mina småsyskon, föräldrar och kusiner för att grilla korv i skogen, men när jag väcktes klockan 6 av att VF fått magsjukan så insåg jag att det bara blir jag som hänger med ut i skogen.
Det blev en trevlig förmiddag i skogen, massor av bus & frisk luft :)



En bild på mig från början av gårkvällen, ändrade dock kläder och frisyr sedan.

Försenad.



Ett försenat Gott nytt år från mig och min älskling :)

RSS 2.0