Mys på café

Idag har jag och T  varit på café herrestad, ett café som ligger på vägen till mitt jobb, jag har åkt förbi där så många gånger denna sommaren och alltid varit sugen på att gå in och ta en fika, men som sagt, har jag alltid varit på vägen till jobbet. Tidsoptimist som jag är har jag alltid blåst förbi i ca 100 km/h eftersom  jag varit på snudd till försenad. Glidit in på jobbet och tvärnitat, sprungit in med andan i halsen, 1 minut försenad.
På vägen hem från jobbet har jag också alltid velat stanna men varit för trött och sugen på att komma hem.

Idag blev altså min dag när jag äntligen fick fika på det mysiga fiket där de bakar allt själva. Det blev en räkmacka och en kaffe. Det var så gott att när jag ätit upp så ville jag bara lägga mig ner i soffan och lägga vildsvinspälsen (som hängde på soffan) över mig och sova en stund. T lyckades dock hindra mig och få mig att gå med på att åka hem och vila i soffan med ikeafilten istället. Han vann & här är jag nu, nu ska jag vila :)

Over and out !

Josefiina.

.

Har inte orkat blogga sedan jag förlorade min bästa vän. Därför ersätter jag detta med en bild från personalfesten för ca 2 veckor sedan.




RSS 2.0