en hel skolvecka.

Imorgon har jag avverkat en hel skolvecka, fy fasiken va snabbt det gått ! Min första vecka i skolan på 5 veckor ! Känns bra att vara tillbaks, har fett mycket efter mig så nu gäller det att plugga minsann !
Nu blir dt medicinsk grundkurs, prov imorgon ://

Gårdagens.

Eftersom jag inte har ngt intressant att skriva idag så gör jag en osminkad & försenad "dagens outfit" från gårdagen.

image48

Halsband - Present av Sophia.
Svart t-shirt med hål i ryggen - H&M
Svart Linne- MQ
Svarta jeans - Only
Armband - Mammas.


Ingen sovmorgon alls.

När man är sjukskriven är det väl meningen att man ska vila upp sig, sova länge, gå och lägga sig tidigt och bara ta det lugnt dagarna igenom ?!
Min kropp verkar ha missuppfattat detta, inatt somnade jag vid halv 3 och imorse så vaknade jag 06.20. Fattar ni ?! 06.20, så tidigt vaknar jag ju inte ens om väckarklockan ringer ! Jag försökte somna om, men det var omöjligt, så jag gick in till min kära syster och skulle kolla om hon kanske var vaken. Men, nej det var hon inte, och hon var inte särskilt sugen på att vakna så tidigt heller. Efter en stunds försök att väcka henne så gick jag ner, hämtade katten och la mig med katten och laptopen i sängen och kollade på film.

Är det ngt fel på mig ? Har jag missuppfattat detta med sjukskrivning ?!

Hanna.

Igår eftermiddag pratade jag med min kära kusin hanna, hon är i Usa och pluggar. Det känns konstigt att bara prata med henne på telefon, vi har ju varit som syskon, vi har istortsett levt tillsammans hela livet. När hennes mamma var tvungen att börja jobba när hanna var ca 1 år så fick hanna vara hemma med mig & min mamma. Under hela skoltiden så umgicks vi, kanske inte lika mycket som när vi var små, men ändå, vi bor jämte varandra ( okej, en fotbollsplan emellan), och kunde därför träffas när vi ville. Jag har varit med hennes familj på resor och vice versa. När min syster var sjuk så fick jag bo hemma hos Hanna och hennes familj, de tog hand om mig när mamma och pappa inte fanns i närheten. De är som min andrafamilj, jag älskar dem lika mycket som jag älskar min egna familj.
Varje gång jag pratar med Hanna i telefon så känns det som det har fattats en bit av mitt hjärta innan och när jag hör hennes röst så kommer den där biten tillbaks och mitt hjärta blir helt. Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna ngn! Kan man vara syskon fast än det skiljer 3 veckor emellan ?

Bronkit.

Var på vårdcentralen innan, fick veta att jag har bronkit så nu blir dt ingen skola på hela veckan, + massa antibiotika och annat äckel :/
Gillar verkligen inte att vara sjuk, jag har inget att göra på dagarna. Som tur väl är så är min syster sjukskriven en vecka till så vi får umgås nu i veckan. Annars får jag väl börja blogga på riktigt, skriva flera inlägg om dagen kanske ?

Tack Amanda & Emelie för att ni gjorde bloggen så fin (:

Det fastnar i ditt hår.

Idag är jag hemma, har varit förkyld och hostat hela helgen så idag blir dt vårdcentralen. Min älskade syster som nyss flyttat hem ska följa med mig dit och vara moraliskt stöd. Efter besöket hos doktorn ska vi ta en fika på stan och sitta och prata om allt möjligt.

Idag har jag även beställt min systers födelsedagspresent, ett halsband från canserfonden. Jag fick ett sådant av mina föräldrar när jag fyllde år och fullkomligt älskar det !
Vill du också beställa ett sådant & skänka pengar till barmcanser fonden ? Gå in på :
http://www.barncancerfonden.se/shop/order_hope.asp


Nu blir dt vårdcentralen, hejdå !

Syskonkärlek.

Idag har det varit en superfin dag, kallt med jättefint ! Jag och Lillebror Eric tog en promenad i vagnen vid 11, vi gick genom Bredaryd och sedan gick vi till smålänningens. Utmed vägen hittade Eric självklart massa traktorer, lastbilar och andra stora fordorn, som han inte var sen med att visa mig. Dock så är det lite svårt att förstå vad han säger och så har ju jag inte riktigt samma intresse för fodorn som han. haha !
När vi kom hem så damsugade vi övervåningen ( jag dammsugade & eric gick efter och sa "titta"!) sedan hjälpte vi Helena med maten. Efter maten så bytte jag på eric, läste saga och la honom i hans säng. När han somnade så gick jag hem och städade huset. Jag hade tänkt att mamma kanske blir lite glad om det är städat när hon kommer hem..
Nu sitter jag här, min syster har varit hemma typ 10 min idag, hon gick igenom min garderob, tog lite kläder & åkte igen.. Det kallar jag syskonkärlek ;P

this is anybody.

Har verkligen inte skrivit på ett tag, får bli ändring på detta minsann ! Under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med att vara i fjällen och börja min sista vecka på apu:n. Jag har även hunnit med att få spysjukan tack vare dom söta små dagisbarnen.
Spysjuka är det värsta jag vet, man mår så jävla dåligt ! Kunde inte äta på 3 dagar och aptitkänslan fick jag inte tillbaks förrens efter 5 dagar. Som  tur väl var gick spysjukan över tills vi åkte till fjällen.
Jag hade en underbar vecka i fjällen, massa skratt och mys med bell & storasyster och självklart mamma & pappa. Vi hann med en massa after-ski, skidåkning, god mat & annat som gör livet härligt (:
Nu har jag dock kommit hem, eller jag kom hem i söndags, har hunnit med nästan en hel veckas apu på dagis & nu börjar jag bli sjuk igen. Jag har så ont i halsen att jag knappt kan prata + att jag åkt på hosta och sånt jobbigt :/
Imorgon blir dt fira Eric, åka till sjukhuset, shoppa & umgås med min kära Tommy. En fulländad allahjärtansdag med andra ord :D

Nu ska jag sova, börjar halv 7 imorgon. God natt !