fest


Life goes on.

I förrgår blev det kräftskiva och allt för mycket alkohol. Efter kräftskivan på campingen så bar det av till saloonen, fullt ös medvetslös och en korv i korvmojjen innan hemgång.
Vaknade upp igår med världens ångest, huvudvärk och illamående, men man mår ju som man förtjänar så vi tog tag i våra liv och gick in till hc, åt mat och myste :)
Igår blev det alkohol igen efter jobbet, födelsedagsfest för sillen, städaren här på hc och massa goe mat =) Efter festen blev det saloonen där det började bra men slutade helt åt helvete. Känner mig sur och besviken idag och inte alls sugen på livet.
Men men, ikväll blir det bambu med sara & kanske natta :)

bloggar från jobbet,



Så här såg det ut på efterfesten på bäverloftet för några veckor sedan. ni kan ju fatta att vi hade kul ;P
Här är det lika vilt som alltid, igår la jag mig på marken och dog av skratt efter ett besök på saloonen. Sedan var det hem och sova, började jobba vid halv 8 i morse.
Ikväll blir det kräftor, vin, kex & ost med Malin & sedan saloonen :)

Rakt in i hjärtat.

SEX AND THE CITTY om Mys på café: Jag beklagar din vän. Livet är konstigt. Väldigt ofta. Människor försvinner tyvärr. Det är därför man själv existerar. För att du alltid skall rädda dig själv. Var stark. Att du själv fortfarande är vid liv innebär att du klarar allt. Du vet att du gör det. Det krävs bara att någon berättar det för dig ibland, typ jag. Jag finns här för dig.

Detta gick rakt in i hjärtat, nu ska jag åka och jobba och jag ska le åt dom alla, för vem vet ? Jag kanske gör deras dag precis som Citty gjorde min ?

RSS 2.0