Finbesök & Tjejkväll :)

I fredags var Mimsen hemma och hälsade på, sen åkte jag till Tommy. Lördags var jag med Sass hela dagen och på kvällen hade vi tjejkväll som slutade i fylla och champagne :) Skulle kunna berätta detaljerat, men tar det i bilder ist :)


Mimsen & Pappa vilar :)


Lina & Elin :)


Underbara Sara !


Värdinnan Emma :)


Nina som provade spelglasögon :)



Tisdag.

Måndag igen, studsade ur sängen i morse, redo för en ny skolvecka. Började bra med Engelska, jag förberedde mig inför nationella proven. Dagen fortsatte med mentorstid och arbetsmiljö och säkerhet där vi fick tillfälle att prata om studenten och champagnefrukosten och allt annat som kommer att hända i juni. Sedan tog jag bussen hem, anledningen dock inte kul att prata om. Var hemma vid halv 1, gjorde det jag skulle och sen vid 2 åkte jag till stallet :) Jag och annsofie tog en härlig runda i skogen med en massa galopp =)
Sen jag kom hem från stallet så har jag suttit här och skrivit skolarbete i flera timmar :( Nu ska jag försöka bota mitt illamående och låga blodtryck med lite mat.
Ciao !

Uppdatering & dagens.

Jag har fått höra av bland annat Petra att jag är dålig på att uppdatera min blogg, vissa saknar bilder och andra saknar bara inläggen allmänt. Varför det händer att jag inte uppdaterar på några dagar har att göra med att jag antingen inte har tid att skriva, inte lust eller helt enkelt inte har något intressant att dela med mig av. Sen är det väl så : Att den som väntar på något gott... ;)


En dagens från förra helgen i brist på bilder
Beiga byxor : H&M
Svart lång t-shirt : Only
Korallfärgat scarves : H&M
Till detta hade jag en stickad svart kofta från MQ och mina nya ankelboots från MQ.

En helt vanlig söndag.

Det blev inget tråkigt beslut, men om det tråkiga är helt över får jag veta imorgon.
Kan ju dock berätta lite kul saker :
Nr 1 : Mina bröst växer som om jag var en hormonstinn 13åring som precis börjat med p-piller.
Nr 2 : JMD festen igår blev lyckad som fan ! Rosa skumpa, dansbandsmusik och tjejsnack gör allt =)
Nr 3 : Jag hade 3 trevliga dagar hos min älskling, inget bråk, inget tjafs, bara en massa kärlek !
Nr 4 : Jag har fått tillbaks lusten för ridningen, både för mig och hästen, numera är det inget tjafs eller bråk utan bara spetsade öron och glada miner.

Ni kanske undrade hur jag lyckades med hästproblemet ? Svaret är morötter, kärlek och skippa ridhuset ! Jag började ta med mig 2 morötter ut till hagen varje gång jag skulle ta in honom, och även att ta in honom ibland för att bara gosa eller borsta honom. Min närvaro behöver inte bara betyda jobbigheter och jag ska inte bara förknippas med ridhuset.
Sedan började jag prioritera helt hans glädje framför träning, bättre en glad häst en en duktig häst . Eftersom han inte tycker om att jobba i ridhuset så tar vi en sväng i skogen där vi väver in lite markarbete och dressyr, men bara sålänge han tycker det är kul :)

Nu ska jag sova så att jag är utvilad inför morgondagens prövningar !

Solen i ögonen.

Härlig vårdag idag ! När vi hade gympa så satte vi (som inte var med på gympan) oss utanför simhallen och solade =)


Linda, Sarah & Mikkan =)


Världens bästa Danni =)

kanske tråkiga nyheter.

Imorgon kommer jag kanske få tråkiga nyheter, men tar inte ut något i förskott, utan hoppas på det bästa..
Sålänge får ni en bild på mig tagen av Stephanie för några månader sen.


ledsamt.

Jag är ledsen att jag varit frånvarande, har levt i kärlekens land, känt mig sådär nykär som man känner den första tiden i ett förhållande. Konstigt nog kom den tillbaks nu, när vi varit tillsammans i snart 2,5 år..

Jag har haft min praktik på dagis nu i 4 veckor, sista dagen var i fredags. När jag tog mina gröna gummistövlar, mina innetofflor och handväskan och gick hem mot lägenheten grät jag. Aldrig någonsin har jag gråtit för att jag slutat på en praktikplats innan, men denna tomhetskänsla som jag kände i fredags var liknande den som man får när någon nära dött. Tårarna sprutade och jag snörvlade och hackade tänder.
Känslan av att allt var slut kändes så övergivande, jag kände mig lämnad, helt ensam. Jag har "jobbat" på världens bästa dagis i en månads tid, lärt känna alla barnen och fröknarna, varit med på med- och motgångar. Fått känna på hur det är att jobba med världens härligaste yrke, nämligen barn !
Jag kan ju avslöja så här i förbifarten att en av de jobbigaste faktorerna med att sluta på dagiset var att jag behövde flytta hem igen, jag skulle inte längre bo hos min älskling..

Tisdag.

Idag försov jag mig och vaknade med feber, så någon praktik blev det inte tal om. Det är jobbigt, hela helgen hade jag feber och igår gick jag till praktiken och men var alldeles låg. Kanske var det ett tecken från kroppen att jag inte mådde bra än och att jag skulle stannat hemma och kurerat mig en dag eller två till ?
Istället för att ligga kvar i sängen och mysa så var vf på bushumör så han börjar kittla mig och dra av mig täcket, det hela slutade i kuddkrig och att jag flydde sängen i ren skrattkramp. Jag duschade, klädde på mig och ställde mig och lagade middag till oss. Det blev min favorit ; Felix delikatesskötbullar och pasta med en massa sötsur chilisås =)
Alldeles strax ska sara hämta upp mig, vi ska åka till lager och förstöra de få slantar vi har. Precis vad jag behöver en grå tisdag som denna !

Innan jag slutar så tänkte jag slänga in ett citat, eller egentligen är det en kommentar från Citty, som ni kanske inte missat ; är min favoritbloggare.
En gång för länge, länge sedan insåg jag att - i slutändan - har du ingen annan än dig själv.


Ett försenat inlägg.

Ursäkta den dåliga uppdateringen, jag har lixom ingen intressant att skriva. Jag har tagit körkort, det är kul dock :) Jag kan dock publicera ett inlägg jag skulle lagt upp i fredags ;P

Fredag igen, en underbar dag för många. för de som arbetar så har det varit lön och det betyder naturligtvis utgång. För fjortisen betyder denna fredag att de fått pengar av morsan till "chips och dipp", men de pengar går till en flaska zaranoff och en dunk med blandsaft. Möjligtvis räcker pengarna till ett paket cigg som de får någon gammal alkoholist att köpa ut åt dem för en klunk sprit. För alla brats betyder fredag en flaska champagne på någon flashig uteklubb mitt på stureplan. Småbarnsföräldrarna i sveriger laddar inför en kväll framför let´s dance med tacos och läsk.
Men är du som jag, en fattig student, så betyder denna kväll att du skrapar ihop dina sista pengar ( innan studiebidraget kommer ) till att köpa en flaska vin, dricka dig lullig och föra med tjejkompisarna för att sen gå ut i önskan om att någon bjuder dig på en helkväll.

Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll !

RSS 2.0