spanska flugan.

idag har jag äääääntligen hittat skor till mina pygméfötter ;D;D är riktigt nöjd, nu kan även jag gå runt i söta skor & känna mig gullig (: Ett par trosor & sånt blev dt även på stan, tack mammi för allt <3
Nu sitter jag & väntar på att min kära ska komma hem från crossbanan, ska laga lite mat tills han kommer hem & så (: Efter maten ska vi åka & handla mat & sen blir dt nog festa (:


Tommy, Familjen, Vännerna <3

här i vårt kvarter.

dagens låt : vårt kvarter - fjärde världen


söndag igen, långhelg denna gången, trevligt trevligt :D Fredagen blev dt ullared med min kära, kom hem vid 9, gick till kusin & åt tacos (: kvällen avslutades med 1h powerwalking runt hela bredaryd & till sängs vid halv 12 ;P Lördag blev dt upp klockan 8, ut & gå med kusin & moster, fick även min efterlängtade kusinfrukost :D Klockan 10 gick jag till Albin & grattade han på 4års dagen och bestämde med Helena att vi skulle åka till vmo. Gick hem & duschade & sen åkte vi till Värnamo & shoppade. Shoppingrundan avslutades med Mc Donalds, dt gillar jag :D Vid 3 skjutsade Helena ut mig till crossbanan där sass,kent,lillis,emil,sandén,mate & min älskling var & körde. Vi grillade & hade trevligt ända tills klockan 7 efter dt blev dt pizza hos familjen Sandqvist med allihopa (: Vid 9 åkte jag & baby hem, duschade & plockade undan, sen somnade jag i soffan & baby bar mig till sängen som vanligt (:
Idag blir dt städa & fixa i lägenheten & kanske åka hem till bredaryd en runda, men ikväll blir dt grillfest utanför huset :D


Baby, min älskling, du är den bästa jag vet. Jag älskar dig massvis <3

<3

Grattis hjärtat, äntligen klarade du uppskrivningen :D

this is it,

Varför inte bara gå & dö ?

in my way

Till dig.
Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte hur jag ska förklara, jag vet allvarligt talat inte vad jag ska göra. Du vet att du egentligen inte gjort något fel, men jag är rädd. Jag är rädd att du kommer för nära, jag är rädd att jag säger för mycket. Jag vill inte förlora en till, inte av samma anledning, jag fattar om du inte förstår, jag fattar om du blir helt tyst när du läser detta, men jag kan inte komma på ett bättre sätt att säga det på. Det är inte bra, hur bra jag än säger till dig att det är så försöker jag bara få dig att tro att allt verkligen är bra, för vem vill ha en kompis som bär på det jag bär ? Vem vill egentligen ha någon nära som inte kan ge något bra tillbaks ? Kärlek, önskar jag kunde beskriva för dig hur mycket du betyder för mig, men du skulle inte förstå. Jag vill ha en speciell plats i ditt hjärta, jag vill vara en speciell del i ditt liv, jag vill vara din vän. Jag vill verkligen be om ursäkt för hur jag är just nu, jag hoppas att du förstår, förstår att jag gör dt av rädsla, jag är rädd att förlora DIG.
Du vet vem du är.



Tommy Almgren Wikström jag är så glad att jag har dig vid min sida. Du är mitt sunshine, du får mig att skratta & vara glad mitt i allt tråkigt. Du lyser upp min värld, Jag älskar dig <3


agera fort.

Dagens låt : Nattskift - Emilush & 7 blades


Då var helgen slut, tiden bara springer iväg ;/ Har haft en jättemysig helg måste jag säga, kändes bra att spendera hela helgen med min baby (:
I Fredags bowlade vi med skolan, jag var i lag med niko & arnel, sket i sista lektionen & gick hem till min baby ist. Han sov när jag kom så jag kröp ner jämte honom och somnade gott (: Vi sov till halv 4, sen gick jag in till stan & bytte min tröja, gick till sass & åt glass efter det & sen hem och lagade mat med min baby (: På kvällen kom sass,kent & gagga till oss och vi drack lite. Somnade tidigt med blev väckta av jimmy som kom vid 3 & ville snacka, då var jag GANSKA trött måste jag säga :P
Lördagen sov vi till 2, lagade pannkakor, jimmy,kotten,mattias & robban kom & hälsade på. Vid halv 4 kom sandén, sass & kent och hämtade mig så åkte vi upp till emil & lillis. Där bytte lillis plats med kent, vi 4 åkte ut till crossbanan i kärda, sen satt vi & kollade när min baby,kent & emil körde cross. Jag, lillis & sass satt i solen och drack varsin kall öl & pratade (: Efter crossen åkte vi i bilen & köpte massa pizza, körde hem till emil & lillis där resten väntade & käkade pizza tillsammans. Efter pizzan blev det Epic Movie och massa mys (: Vid 9 gick jag & min baby till Kim & gagga, drack lite & flummade, kvällen avslutades vid prostsjön runt en brasa med massa andra (:

Tack för mysig helg mina kära (:  Ni är bäst <3

Tack min älskade Tommy för att du finns, du är bäst <3

Muevete

Dagens låt : Få henne att bli galen - Emilush & Don Diego

Sjuk idag med, dock mkt piggare än igår. Har umgåts med min kära extrafamilj, ätit mat & gosat i massor (: Kunde inte hänga med till apladalen, är ju trots allt sjuk, förlåt albin goding :/
Eric, min kära solstråle, vi har något speciellt du & jag, ända sen du föddes har vi varit varandras favriter (: Jag älskar dig goooding <3
Idag tog jag faktiskt tag i lite av mitt skolarbete, skrev svenskasagan & skickade in den, mkt nöjd (: Ska göra lite matte sen & öva på historia & naturkunskapsprov sen med, fröken duktig minsann (:
Imorgon skulle jag åkt till stan och köpt skor med mamma, men hon avbokade detta pga ngn jävla banktant så jag får gå på stan själv imorgon & kolla ut ett par skor så åker hon & köper dom till mig på fredag. MÅSTE verkligen ha nya skor ! Imorgon blir dt shoppa på H&M & MQ med, kom på att jag har pengar att spendera & kan köpa grejerna jag kollat ut (:

Baby, mitt hjärta. Hatar att bråka med dig, får så ont i hjärtat när du blir arg :/ Jag älskar dig & vill verkligen inte förlora dig, dt hoppas jag du vet <3

Ge mig !

Dagens låt : Ge mig - Ison & Fille.  :D

Sjuk igen ;/ Jobbigt värre att vara sjuk hela tiden måste erkänna, får hoppas att dt ger med sig snart iaf.
Gårdagen var fin mitt i det ofina. Var sjuk, sjukade mig ihop med min baby tills han skulle till jobbet vid 1, lagade mat tillsammans & bara myste (: När han stack så tog jag cyklen till stan, var på apoteket & köpte botemedel mot min hemska förkylning & var på hemköp och köpte mat. Efter matinköpet ringde hannah så jag gick hem till henne & gick ut med hundarna, pratade & skrattade som bara vi kan. Vid 3 gick vi ut på stan, vi gick in i varenda klädaffär vi kunde hitta, köpte ett linne & en tröja på H&M (: Stadsbesöket avslutades med fika på snipens uteservering, första utefikat där i år, myyyyys (:
Vid 6 tog vi cyklarna, matkassarna & övrigt och begav oss mot min käras lägenhet, där hann packa upp maten och kolla 10 min på tv innan tanita ringde och ville att vi skulle komma till tinas ö och kolla fotboll. 10 minuter senare satt vi på varsin kofta i gräset på tinas ö & kollade när killarna spelade fotboll, dock inte mer en 30 min, då hade dt blivit så kallt att alla begav sig hemmåt.
Jag cyklade hem, tvättade,städade & lagade mat & somnade rakt av i soffan klockan 10. Sov som en stock hela natten & vaknade med ett ryck klockan 7 i morse, ganska pigg faktiskt (: tillrågapåallt så fick jag skjuts av jimmy  till skolan (: Jag var nöjd .


Tommy Almgren Wikström, Jag älskar dig <3

Pricka(de)

Solsken idag igen, 25 grader vid 12 enligt vår termometer (: Trots att jag är sjuk har jag varit ute & solat lite, Ceasar gjorde mig sällskap i behov av kärlek. Vad skulle jag ta mig till utan min kissekatt, hon är som familjens lilla bebis & hon är definitivt en bra lyssnare fast dock utan lösningar på problemen.
Skulle umgåts med min kära idag, men blev inte så eftersom båda är sjuka :/ Ska nog sova där imorgon ist om jag kan gå till skolan imorgon annars blir dt sova hemma i Bredaryd en natt till.


Detta är till dig, du vet vem du är. Du ska inte komma och klaga på att du aldrig gör något och bara sitter hemma hela tiden. Inte fallit dig in att dt kanske är ditt eget fel ? Jag kommer med förslag varje gång vi snackar men eftersom du har så himla mkt annat du ska göra så har jag nu gett upp. Vill du hitta på något får du komma med förslag som passar dig, men tjura inte ihop om det inte passar mig. Du behöver känna på hur det känns själv.


Familjen, Tommy & Vännerna <3

Rädd(ad) för livet.

Det känns bra att våren & sommaren verkligen är på väg nu, två  jättevarma dagar på rad (: Jobbade dock hela dagen igår, men idag har jag varit ute heeeela dagen och njutit av min mosters, hennes mans & min systers sällskap . Vi har haft massa trevligt, längesen jag var hemma i Bredaryd en hel dag & bara umgicks med några av dom som känner mig som bäst (:
Min gårdag var mysig som attan, jobbade med pappa till halv 5, duschade hos min kusin, grillade hos min andra kusin & på kvällen fick jag skjuts in till vmo. När jag kom in till vmo umgicks jag och min kära med Kim & Gagga en stund, sen gick vi till Emil & Lillis och kollade på film. Det var mysigt, men mysigast var nog hemvägen, jag och min älskade skojbråkade hela vägen hem så som bara vi kan,  det hela slutade med att vi stod som två andfådda fånar och pussades under en lyktstolpe. När vi kom hem så skulle vi käkat glass och kollat en film till, men eftersom jag höll på att bli förkyld och var allmänt hängig (och trött efter hemfärden förståss) så somnade vi båda i soffan. Vid 2,3 tiden kom jimmy och några och plingade på dörren, jag vaknade lite halvt men somnade om när jag märkte att tommy gick och öppnade dörren, sekunden efter var han tillbaks i soffan & bärde mig till sängen och klädde av mig mina mysbyxor oxh min stora t-shirt & sen somnade vi som två små troll & sov till 11 i morse (:
I morse vaknade båda två med värsta förkylningen & febern så jag åkte hem vid 12, har mått konstigt hela dagen trots att jag har haft kul.

Tommy Almgren Wikström min kära ögonsten, Jag älskar dig <3

betongdjungelboken.

Ayo - Betongdjungelboken.  Dagens låt.



Filippa Lehto.
Att en människa kunde bli så beroende av någon annan som jag är av dig är ofattbart. Dt är omöjligt att klara en hel dag utan dig, får jag inte höra din röst och ditt underbara skratt blir jag så ledsen. Sen första dagen vi träffades har jag känt att vi hör ihop, för det gör vi ju, den som inte fattar det måste vara galen. Fast vi är också ganska galna & knasiga, fast på ett bra sätt, inget skämt är för tråkigt för oss, ingen dag är "fel" för ett skratt. Vi skrattar & kramar oss igenom varenda dag,  vi klarar dom tillsammans, tillsammans är vi starka. Jag skäms inte för att säga dt och jag tvivlar verkligen inte på mina ord när jag sagt dt, Jag älskar dig.