on and on.

Idag har varit en låååång dag, haft BKF, Matte och Medicinsk grundkurs. 1 prov och en redovisning, fy faaan :/
Provet gick utmärkt och redovisningen gick väl sådär (:
Tilda var här en stund efter skolan och tryckte i sig 8 rostade mackor, 2 bullar, 2 koppar kaffe + att hon snodde en mobil av mig. Nu sitter jag här helt ensam, väntar på att bell ska komma och underhålla mig & kanske hjälpa mig med matten ;P Blir ingen ridning idag, är helt slut efter skolan, fast jag skulle behöva träna bort alla godsaker jag åt i ugglan idag minsann..

Nu ska jag prata med min kära älskling en stund, skriver sen kanske.

on the boat.

Ska iväg och rida snart, måste få tankarna ifrån medicinska grundkursprovet, just nu känner jag att jag inte lär mig ett endaste dugg. Imorgon blir en hård dag, sporten är inte inlämnad och provet kommer jag suuuga på :/

Nu ska jag gå ner & ta på mig ridkläderna, och bli en fullvuxen hane som filippa hade sagt (:

Put your records on.

Måste bara säga att jag fullkomligt ÄLSKAR Petters blogg ! Kolla in den, länk finns bland länkarna (:


Bf06, ni får ursäkta att bilderna från idag inte kommit in, min bdb segar som fan :/

studiedag.

Idag blir dt shopping i jkpg med mina giiiiiirls :D


Att häpna.

Det var så oerhört jobbigt att höra om det som hänt. Jag kan inte förstå det, kan inte fatta att det hände just er två ! Ni var verkligen dom sista jag kunde tro det om. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, känns som att ni får skylla er själva litegrann..

Får jag låna din fru ikväll ?

Trevlig helg har jag haft minsann (: I fredags festade vi i forsheda, denna helgen fick jag minsann klara mig utan min vän från vin. Istället skaffade jag en ny vän i herr vodstock, vi hade trevligt tillsammans minsann. Dock så blev vi lite föööör goda vänner, många svarta hål under kvällens lopp.
Lördagsmorgonen väcks jag av att min chef ringer och undrar om jag kan jobba. Jag var fortfarande nykär i herr vodstock så jag tackade ja så där mitt i dimman. Detta fick jag dock ångra under dagen, fick inte ner en matbit förrens halv 6 på kvällen när tommy hämtat mig på jobbet. Kvällen var lugn, jag, tommy & gagga kollade på fotbollen och hade dejt med herr vodstock igen. Dock blev jag inte lika god vän med honom denna kväll som tur väl var.
Idag jobbade jag på morgonen, Lotta kom och hämtade mig vid halv 8. Jobbade till 1, åkte till Mcd med Evelina, där kom tommy och hämtade mig.  Gagga bjöd på mat från Max och vi åkte hem till Tommy och vräkte i oss.
Sedan dess har jag bara suttit här, var borta hos kusinvitamin och fikade en stund, annars så har det varit lugnt. Nu blir det duscha och sova, är sliten efter helgen minsann.

God Natt !

Förlossning.

Idag har jag varit på 5 minuters studiebesök på mammas jobb, riktigt trevligt (:  Fick dock inte se någon bebis, men dt gick fint ändå (:
Åkte hem från skolan idag, hade feber :/ Skulle varit på möte på jobbet vid 4, men eftersom sass och jess inte skulle åka så sket jag också i det.. Istället åkte jag och mamma och köpte skidkläder och underställ, måste ju ladda inför fjällen 08 (:
Nu blir det åka ut till hästen med pappa, måste träna studs med lillflickan. Red inte igår heller så blir nog svettigt idag :P

Grattis till min älskling som klarade körkortet igår (:

Onsdag.

Sovit hos mitt goos inatt (: riktigt mysigt ! Haft ont i magen hela natten bara :/ Var hemma från skolan idag med, hade superduper ont i min lilla mage :/
Imorgon blir dt julbordsmöte på jobbet, blir nog trevligt tror jag. Hoppas på att vi får något gott fika bara (:

Nu ska jag öva på matteprovet minsann, God Natt !

Ta det lugnt.

Är sjuk, igen :( Vaknade med feber, förkylning och ont i halsen, riktigt jobbigt :/ Är inte speciellt ledsen över att missa skolan eller något sånt, är bara ledsen över att jag inte kan rida. Saknar min lilla gumma, har inte träffat henne sen i lördags ju.

1år i lördags.. Kändes oftattbart, ett helt år, shit va tiden har gått snabbt ! Fick blommor och grejer, blev lite imponerad måste jag säga..  Ingen känner mig som du, ingen är som du. Jag älskar dig & Jag älskar oss <3