Infectious.

Jag känner mig duktig (: har tvätt i maskinen, har diskat disken, ska snart damsuga, har planterat den dagsinköpta blomman i blomkrukan, bytt lakan, fått på mig kläder, väntar på varmvatten för att duscha, ska damma, ska tvätta, har plockat undan i lägenheten osv osv. MAMMA JOSS LR VAD ?! ;D

Tack min älskade bebis för idag & igår. Jag älskar att vara med dig, du är den bästa jag vet <3

Tack filippa för att du finns, jag älskar dig massvis <3

Sass, joss & bell <3

new week.

om detta inte slutar snart, slutar mitt hjärta.

the new is the same as the old.

Att en enda människa kan lysa upp min värld så totalt, att en enda människa kan få mitt blod att förvandlas till fladdrande fjärillsvingar, att en enda människa kan få tiden att stå helt still men ändå rusa iväg alldeles för snabbt, att en enda människa kan få hela min kropp att skaka enbart av att lägga sig tätt intill, att denna människa även kan få mig till att känna en sån enorm kärlek att mitt hjärta både stannar & slår fortare på samma gång. Är inte det underbart ?

Att samma person kan krossa mitt hjärta med enbart några få ord, att samma person kan få mig att gråta hela natterna igenom, att samma person kan få mig att känna mig så ensam och äcklig att jag inte längre vill finnas, att samma person får mig att ständigt vara så orolig och stressad att jag inte kan sova, att samma person kan vara orsaken till att jag ständigt går runt med en klump i magen och inte vet om jag orkar mer. Är inte det ofattbart ?