everywhere.

Idag har varit en bra dag, jag lekte med hannie (åt kebabtallrik & solade), tog bussen hem, duschade, åkte till matilda (åt paj och gosade med amelia), åkte till syster (hämtade pengar), åkte hem, käkade varma mackor och sen har jag suttit här.   En Soft Dag med andra ord.

Igår lekte jag också med hannie, vi var och fikade och bestämde att vi inte skulle festa den kvällen utan ligga hemma och kolla film. Men som vanligt, en timme senare hade vi valt festoutfit, hittat fest & börjat dricka. haha ! Vi började förfesta lite smått hemma i lägenheten (vi kastade ut min baby så vi fick vara ensamma ;P) men efter en stund fick vi sällskap av sass, malin & kent. Dt var trevligt, vi spelade spritspelet och lyssnade musik. Efter ca en h stack sass & kent så jag, malin och hannah började dricka ännu mera. Vi höjde volymen på musiken, gjorde oss iordning för riktig fest, dansade oss svettiga, skrattade så vi fick ont i magen och blandade oss starkare och starkare drinkar. Vi hade helt enkelt SKITKUL !
Vid ca 23.30 tog vi taxi upp till davve, där dt skulle vara fest men, NEJ, va fel vi hade. Där satt folk typ helt nyktra och lyssnade på musik och softade och så kom vi, fulla, glada och på riktigt festhumör.
Vid halv 1 åkte ngra upp och köpte mat på max åt oss, jag och malin bara fyllevräkte i oss vårat medans alla andra satt och åt lugnt och sansat. haha.
Vid 2 kom min baby, gagga och blerim så jag och malin gick med dom till skrevet och köpte mer fyllemat sen tog vi en taxi hem och sov.
Hade en grymt kul kväll med malinski och hannah, ni fick mig att fatta att jag kan ha kul på alkohol ibland med (: haha ! Tackar tackar :D

Imorgon ska jag leka med min filippa och goding-clara (: Vi ska baka paj och kanske ha picknick i apladalen , myyyys ! <3

Vill tacka min tommy för du finns, Jag älskar dig <3

måndag, en helt vanlig dag ?

vi steg upp, käkade pizza på hornaryd, åkte till kk, åkte till apoteket, handlade mat & åkte hem. På mindre än 1,5.
tror jag tar dt för lite lugnt i mitt liv, inte konstigt att jag är trött, så som vi stressar runt och håller på..

börjar bli trött på att allt hela tiden ska vara likadant, inget är riktigt kul längre, inte ens festa. Som jag brukade älska att göra, jag var en partypingla av dess värsta sort ett tag.. nu hatar jag det, hatar att dricka alkohol och bli sentimental och äcklig, alkohol är verkligen inte bra för mig just nu.. inte för mitt kärleksliv heller för den delen..
Funderar på att släppa alla hämningar och supa mig stupfull och spy ikväll, så får vi se hur kul det bli ?
blablabla, nu är jag tråkig..

Ska gå och möta hannahs nu, saknar henne verkligen !

Onsdag filippa, Fredag falkenberg & Lördag jobba på Toftaholm.

bebilushi

image26

sötnos (: 


knivslagsmål, fräs och lyckofylla med tårar.

vilken kväll ! Hade sett fram emot en helkul kväll med massa alkohol, en jättefylla och massa skratt. Till viss del hade jag rätt.. MEN ! Självklart blev dt bråk på denna fest mitt ute i nowhere, men knivar och allt möjligt, jag höll på att hamna mitt i smeten men en snäll liten kille vid namn hannu (hanno ?) "räddade" mig. Med andra ord han drog bort mig och hjälpte mig ut genom fönstret. Riktigt STORT tack till honom, I owe you big time !
Slagsmålet höll på en stund, en kille blev knivhuggen och fördes (hoppas jag) till sjukhuset, polisen kom och festen var över..
Trots detta slagsmål så hade jag skitkul emellanåt. Jag har inte skrattat och "fräst" så här mycket med sass på riktigt länge. Vi har rappat och fuldansat precis så som förr i tiden, det som jag har saknat så mycket.
Till detta ska jag lägga till att jag har druckit alldeles lagom för mycket alkohol denna kväll och det är kanske därför jag inte har drabbats så mycket av slagsmålet utan kunnat ha kul både innan och efter. Är helt chockad att jag kan stava så pass bra som jag kan, bakfyllan imorgon lär inte bli kul.

Special creds till min räddare i nöden (hannu, hanno ?), sass och kent, min baby, blerim, alla gamla kompisar (hittade massvis på festen som man inte träffat på länge) kents snälla pappa som körde hem, alla i bilen på vägen hem, frida för efterfesten, min syster som svarade trots att hon sov & självklart till min filippa, världens bästa <3

natten är nära.

nattmaten blev bullens och pulvermos, vilken klassiker ;P
Nu ska vi nana & imorgon blir dt doktorn.
God natt !


våfflor och vin.

Igår hände det.. Jag träffade Tommys släkt på hans mammas sida för första gången. Jag var skitnervös först men så fort jag kom in i lägenheten och upptäckte att alla var snälla och trevliga så hade jag skitkul och var inte ett dugg blyg eller nervös. Tommys mormor bjöd på våfflor och hans söta kusinbarn bjöd på massa skratt och glädje (:
Efter "släktträffen" så bar dt av hemåt lägenheten, storstädning stod på schemat ! Och storstädning blev det verkligen, hela jävla lägenheten skiner som om den vore nyrenoverad. Tommy kan om han vill :P
Efter släktträff, storstädning och massa tvättning så kännde vi att vi ville ta det lugnt, kolla film och äta chips, men så blev naturligtvis inte fallet.
Efter ett flertal övertalningsförsök från sass & kents sida så gick vi med på att följa med hem till sass och äta tacos och ta det lugnt tillsammans. Jag och tommy smällde i oss 2 tacos var, han 4 öl och jag en flaska vin på mindre än en timme. Efter detta spydde tommy och vi begav oss hem för att sova.

Idag vaknade jag med ett ryck, slängde på mig kläder, pussade min djupt sovande älskling och sprang till bussen. Väl hemma hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här.. Om 1,5 h åker jag och jobbar, känns bra fast ändå inte, är seg och har lite feber. Men detta kommer gå bra, behöver ju bara le och vara trevlig i 7 h med 38 graders feber, önska mig lycka till !

Vill säga tack till Mr. M som gjorde så att jag kunde sova gott inatt, Tack till sass och kent för vinet och maten & tack min älskling för att du finns.

Vill också lätta mitt hjärta med att säga att jag saknar min klass, dom dagliga fikastunderna och skratten i ugglan. Men mest så saknar jag Filippa, det går inte en enda dag utan att jag tänker på henne <3

tungt bakåtlutad.

Nu har jag fått jobb, eller jag är reserv iaf (: Ska jobba i campingaffären på chappen, ett riktigt kul jobb om ni frågar mig (:

Idag är en lugn dag, lyssnar på emilush & har precis läst aftonbladet, som för den delen har blivit en runtin för mig eftersom det är det för pojkvännen.
Man blir som man umgås är ett bra uttryck i våran relation, innan avskydde jag rap & läsa aftonbladet, nu älskar jag det, enbart för att han gör det . Anpassning kallar jag det.
Det finns många saker som har förändrat mig sen jag "skaffade" Tommy, de som märker det mest är nog mina närmaste. Det märks nog mest på mina alkoholvanor, det blir mkt mer festande nuförtiden, men samtidigt har jag blivit "fröken redig", fixar och donar och är nästintill ngn jävla morsa åt allt och alla. Men jag både gillar det och inte, jag gillar att ha kontroll över situationen, jag gillar att planera, fixa & dona, fast det har gått till överdrift.
Tro nu inte att jag tänker sitta på min feta röv och låta det bara försvinna av sig själv, nej nej, jag jobbar hårt för att få bort det. Lite vill jag ha kvar, men inte allt.

enkronor.

I onsdags och torsdags var jag och tommy i halmstad, shoppade, myste, drack och hälsade på hans pappa. Hittade massa fint på stan, bland annat så fick jag en fin tröja av min käraste (:
Mycket trevligt och hälsa på hans pappa med, det är inte ofta vi träffar honom. Han hade hyrt en jättemysig liten stuga som vi sov över i (:
Efter Halmstad har tiden gått så fort, i torsdags kväll tog jag och tommy den lugnt, kollade film och så (: I Fredags jobbade jag i campingäffären på chappen, riktigt trevligt !
Igår var jag hos min syster hela dagen, åkte med henne in till värnamo till tommy. Gårkvällen var prima, inte mått så bra på länge, trots att vissa var allt för fulla så hade jag skitkul !

Idag kanske jag inte mår fullt lika bra, vi har blivit väckta varje timme sedan klockan 4 imorse av att någon ringt eller plingat på och frågat om vi ville festa :/
Tillslut fick vi några timmars sömn och gick upp vid 12 och åkte till OKQ8 och köpte brunch: mackor, yoggi, mosbricka, läsk och chilinötter (: Härlig blandning om ni frågar mig ;P

Nu ska jag ner till Kent & Sass, kolla film och äta onyttigt (:


filippa.

image23


Jag vet inte vad jag ska skriva för att beskriva min känslor, inga ord kan nämligen säga det jag vill tala om för dig.
Riktig vänskap är sällsynt, det är inte många som har det vi har, för utan vänskap, ingen kärlek, utan kärlek ingen vänskap. Jag älskar dig Filippa Lehto <3

det kanske blev lite fel.

Förlåt hannie för att jag gick hem så tidigt igår, kände mig inte riktigt ok :/ Hoppas att du får ett helt underbart år i USA min kära kusin, kommer sakna dig massvis <3

Tack Jesper för idag, seriös-snacket, pizzan & filmen (: Du är en bra vän, önskar att det fanns många fler av dig !

ny dag, nya mål.

Jag vaknade jämte min kära exakt klockan 12, vi sprang upp, tog på oss kläder & sprang ner till systemet. Efter systemet sprang vi upp till babylon, slängde i oss varsin pizza, sprang till gagga, småpratade lite snabbt & sen sprang vi hemmåt. Denna dag har minst sagt varit stressig !
Nu är det så skönt att vara hemma i lägenheten & ligga och kolla tv, ska snart ut och gå med sass & så (: Ikväll kommer min Matilda hit, mkt trevligt :D
Måste säga att jag är ganska glad just nu, har en gosig pojkvän, världens gosigaste kissekatt, alkohol fixad, fint hår & varma bullar att äta,  jag är helnöjd ! (:

Nu ska jag fortsätta slappa på soffan..


Håret.

image20


Hello new hair ! Blev ganska nöjd faktiskt, håller på att vänja mig vid det för fullt (: Tack sandra :D


kissekatten.

image19 


Här ligger dom, kissekatten Sten och min baby, nyvakna & sånt (: Kissekatten lyckades jag tigga till mig igår på lagerhaus, Min baby är bäst !

Kommer bli sååå dödad för denna bilden ;P hahaha !

winner.

har längtat efter en kväll som denna, nu har äntligen dt varit en riktigt riktigt trevlig kväll :D Mår så otroligt superduper bra :D Sånna här kvällar önskar jag mig oftare ;D

Tack matilda,sass och kent som förgyllde en liten del av kvällen. Tack Älskling, gagga & kim som förgyllde heeela kvällen :D

saknar dig  filippa :/

ray.

ursäkta mig men finns det något jobbigare än engelska talkshower ?! Blir så jääävla trött på alla dessa "perfekta" kvinnor & män som har sin egen lilla talkshow, talar om hur du ska duka, laga mat, att du ska hålla på med välgörenhets saker & att man ska vara en god medborgare osv osv. Inte nog med att dom ser så jävla "piffiga & chicka " ut, dom har extremt fula kläder också. Vad är det för fel på världen som slösar tv-tid på att sända sån skit ?!
Den enda som går bra i mina ögon är fan Oprah, hon har lite intressanta saker på sin show iaf !

what we are eating.

dagens låt : SpaceCats - Fuzzy the donut.

Regn idag, attans rabarber :( Har ändå hunnit dricka te & äta glass med sass, fika på snipen med jess & sass, gått på stan (köpt mysbyxor), duschat, spelat kort, umgåts med kent & sass, tvättat osv osv (:
Jag, sass & jess hade riktigt kul (: Har saknat våra pratstunder & våra skrattattacker !

Filippabääjbis åker imorgon :(( Kmr sakna henne varje vaken minut, hur ska detta gå ? :/

Halmstad på söndag :D:D Jag, mammi, pappi & Hugo ska bara ta det lugnt och umgås en hel vecka, UUUNDERBART ! Har saknat min hugogosing massvis, nu får vi äntligen buuusa som när han var mindre igen (:
Åker hem en vända på torsdag, ska till sjukhuset, sova hos baby & sen åker jag med syster och hennes pojkvän ner igen på fredag eftermiddag. Finns på mobilen om ni behöver ha tag på mig.

Familjen, vännerna & tommy <3


<3

                               image18


8 månader idag bäbu <3

How wonderful life is.

image16

Okej, jag tänker inte skriva värsta utläggningen om vår vännskap, det har jag gjort så många gånger förr. Jag tror att folk vet hur mkt vi två betyder för varandra, även fast det inte är det viktigaste, för det viktigaste är att vi två vet. Vi vet hur mycket vi betyder för varandra, vi vet precis ! Jag kan bara sammanfatta vår vännskap med ett ord, Kärlek.
Det är det viktigaste som finns, utan kärlek ingen vännskap & utan vännskap ingen kärlek.
Jag älskar dig Filippa Lehto <3

ledsen & besviken.

varför ens hoppas ? du gör ju inte det lättare för mig att lita på dig direkt !
Jag hatar ditt jävla lovande hela tiden, du kan inte hålla en endaste sak du lovar.  Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, såhär kan jag iallafall inte ha det !

forget about it

dagens låt : Takida - Old.

Jag måste säga att jag är en mycket snäll dotter, just idag iaf . Jag har minsann klippt gräsmattan åt mina kära päron (:  Min mamma tyckte att det var en ovanlig syn att se mig arbeta, där ser man hur kärleken flödar. jaaaa, minsann ;P
MIn mamma är rätt söt när hon sover iaf (:

Imorgon blir det lycka, jag & min kära filippabebis ska till stan :D Shopping, fika, skratta & massa prat, alltid lika underbart med denna lyckans qwinna ! Jag hoppas hon vet att hon är bra, för det är hon. Hon är typ.. Bäst. Ja, det är hon faktiskt ! Kärlek <3

Per Gessle i sommar med baby kanske ? Skulle vara riktigt kul att åka till halmstad, kolla konsert, sova på hotell & shoppa bara vi två (: Hoppas kan man ju iallafall !

Tycker att jag har allt för lite besökare på min bilddagbok, dags att kolla in kanske ? Det gör du
här !

Familj, vänner & tommy <3

older than this

goosgoos åkte hem för typ 2 h sen :/ Vi har haft jättemysigt, igår lagade vi tacos & myste heeela kvällen & idag har vi ätit mat hos min mormor och sen har vi varit hos albin och eric och fikat (:
Saknar min babo redan, känns helt tomt utan honom :(