En helt ny värld.

Idag åker jag, mamma & pappa till Grekland (:

inget internet.

Jag har en ny data, den är helt jävla fucking ny. Jag fick hem den i början på förra veckan, helt överlycklig. MEN TROR NI DEN FUNKAR ELLER ?! JAG KAN JU FÖR FAAAN INTE ENS GÅ UT PÅ INTERNET PÅ DEN.
Nej, jag blir verkligen besviken. Här hade jag sett fram emot att kunna blogga närsom, men nej nej, nu får jag låna mor & fars data som är segare än en 90årig gammal tant i rullstol. Jag blir så ledsen.

Jaja, nu till helgens bravader. I fredags hade några av mina kära värnamobor till vänner en liten födelsedagsfest för mig, jag fick en klänning och en flaska vin. Trevligt sällskap som fan, jag skrattade mig igenom isortsett hela kvällen och kom hem vid 2 tiden, skitfull. Med andra ord, en lyckad kväll.
I lördags shoppade jag med mamma, köpte en massa nödvändigt och fint. Vi tillbringade EN HEL dag tillsammans UTAN att bråka, tjafsa eller bli tjuriga på varandra en endaste gång. DET ÄR VÄRLDSREKORD ! Jag är överlycklig och funderar på att ringa guniess rekordbok & be att det får vara med.
Ta inte detta på fel sätt, Jag älskar min mamma, men det är inte alltid vi kommer överrens med tanke på att jag är en smula envis. Men nu har vi tydligen börjat vara sams, vi har inte bråkat på hela helgen.
När vi kom hem från Växjö så bakade vi, sen åt vi kvällsmat hos min andrafamilj. Vid 1 på natten tog jag bussen till Värnamo & sov hos jessica & johan. Jättemysigt, vi sov alla 3 i en dubbelsäng, låg och pratade hela natten :P
Söndagen började med att vi vaknade vid 7, steg upp vid kvart i 9 & gick och köpte frukost. Vi lagade till värsta frukosten och sen kollade vi på fim och bara var.
Vid 3 gick jag & jess till henne & började göra oss iordning, drack lite och lyssnade på musik. Vid 5 åkte vi till Toftaholm, där började kvällen med olika tävligar i lag. Sen åt vi kräftor, räkor, pajer m.m & drack snaps. Eftersom det var gratis alkohol hela kvällen så började vi bli lite vingliga redan vid 7tiden. Vid 9 åkte sara hem och jag & jess fortsatte dricka i rasande takt. Vi dansade, drack och skrattade ända till 2 på natten. Då fick hennes föräldrar komma och hämta oss, jag stupfull med en kraftigt stukad tå och jessica riktigt riktigt full.
Det var den roligaste helgen på riktigt länge !

Helgens låtar :
Timbaland- The way I are
Timbaland - Apologize
Ziggy Marley - Beach in Hawaii
Blero- Can´t you see
Aventura - Amor de Madre
David Guetta - Love is gone
Technoboy- Ravers rulez
Pakito - Living on a video

På torsdag bär det av till Grekland, ääääntligen !

Filippa & Josefina.

image36

Jag Älskar Dig <3

något nytt.

jag har fått en ny data, därför jag inte skrivit. Det  blir bättring imorgon minsann ;P

GOD NATT !

Saknad.

Jag dubbelklickar på winamp, trycker på play och  Amor de Madre med Aventura sätter igång. Den låten är ingen vanlig låt, den låten innehåller mer minnen än någon annan låt. Likadant alla Akon:s låtar, det är minnen som stannar mellan de inblandade personerna, minnen som aldrig pratas om med folk som inte var delaktiga.
När jag tänker efter nu så var det den roligaste tiden i hela mitt liv, jag har aldrig hittat på så mycket saker på så kort tid som då. Jag har heller aldrig samlat på mig så mycket hemligheter som då.

Jag saknar det, jag vill bara ha tillbaks det för en liten stund, sen skulle jag kunna leva på det i ett år.

mina godingar.

image34image35

Utan er två skulle jag nog inte kunna leva just nu <3

Att sitta på kontor.

Här sitter jag, men en söt liten laptop på min systers kontor. Jag kan inte förstå att allt är sig likt fortfarande. Det var snart 2 år sen jag gick här & ändå är allt precis som innan ! Redan efter 10 min så har jag pratat med 2 av mina gamla lärare, båda har sagt att jag vuxit och förändrats.
När jag är här så känner jag mig trygg, detta är verkligen världens bästa skola & jag ångrar verkligen att jag inte pluggade och tog vara mer på tiden när jag gick här.

Jag åkte hem från skolan idag, jag pallade inte mer. Jag orkar inte låtsas vara glad, jag orkar ingenting om jag ska vara ärlig. Min snälla syster hämtade mig i värnamo, det var precis vad jag behövde. Jag behöver henne och jag vet att hon finns och ställer upp, i vått och torrt. Det får både mig att vara mer ledsen och mer glad. Jag önskar ju att jag inte skulle gråta alls när jag träffade henne, men det är ju faktiskt då som tårarna verkligen kommer. Jag tror att det är för att jag äntligen känner mig trygg, jag är med någon som bryr sig och som aldrig skulle lämna mig & det älskar jag henne för.
De här sista dagarna har mitt liv vänts uppochner totalt, jag har aldrig varit så långt ner som jag är nu. Det finns ju ett ordspråk som heter : Älskar mig mest då jag förtjänar det minst för det är då jag behöver det som mest.
Du verkar inte har förstått detta, för du lämnade mig verkligen när jag behövde dig som mest. Du anar inte !

Jag vet inte om du kommer att läsa detta, men jag måste skriva det iallafall. Jag saknar dig, så otroligt mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig, för utan dig är jag absolut ingenting.

Tack jessica för all hjälp, jag älskar dig ! <3

Att nå botten.

Det sägs att efter regn kommer solsken & Det sägs att när man nått botten så finns det bara en väg upp, jag tycks inte passa in. Jag ser varken solsken eller  kommer upp till vattenytan, jag står på bottnen och trampar vatten och jag ser inte en enda liten glimt om solen. Kanske behöver jag både simglasögon & simfötter ?

Att ha någon där.

Eftermiddagen och kvällen igår var oslagbar. Jag tillbringade den med jess, min bästa lilla söta jess. Vi gjorde en jess&joss ridning, dvs att vi skrittade ut i skogen i 3-4h och satt och snackade hela tiden. Jag fullkomligt älskar dom ridturerna !
Det kändes så skönt att äntligen snacka med varandra igen, vi tycker ju alltid så lika om allt. Vi pratade igenom både bra och dåliga saker och trots riktigt ont i rumpan när vi kom tillbaks till stallet så var vi båda överlyckliga. Det kändes som att vi tagit igen det där vi missade under tiden johan låg på sjukhus.
Efter ridningen så cyklade vi hem till jess, duscade, kollade tv och åt mackor (: Sen följde jess mig hem till tommy & jag somnade i soffan direkt.

Nu ska jag till skolan, dags att cykla så att jag inte kommer försent !


dancing in the dark.

När det  börjar jaga i sömnen, hur ska man då våga sova ?
Jag önskar att väggarna kunde tala, jag önskar att du kunde se...

Don´t Cry.

Idag har Paolo Roberto varit i skolan och pratat. Lugnt den intressantaste timmen i mitt liv !
Efter skolan sov jag en stund, sen kom min syster och hämtade mig. Vi åkte till ngn affär och köpte först sandspackel och sen kakel, sen åkte vi hem till henne, färgade ögonfransarna & tog det lugnt (: Fick en mobil av henne med, mkt nöjd (:  TACK TACK <3
När jag kom hem så var min andra syster hemma med hennes familj, vi åt makaroner & korv och pratade. Kändes bra att träffa båda mina systrar på en och samma dag, det är ju inte ofta det händer.  Jag har verkligen världens bästa storasyskon !

IMORGON ÄR DET INSPARKEN SOM GÄLLER BF06, VI SOM LADDAT I 2 VECKOR, TOMORROW IS THE DAY :D

feeling.

Idag har jag beställt min nya dator, ska få en bärbar av pappa & mamma (: Äntligen kan jag göra ett arbete snabbt & slippa den här datan som bara laggar ihop när man har fler än 2 program igång samtidigt !
Idag var även syster Emma på besök, alltid lika underbart. Det är få som har den lugnande effekten på mig som hon har, hon har något speciellt som ingen annan har. Imorgon ska vi snacka ihop oss om vad vi ska laga ¨på fredag & så ska vi färga mina ögonfransar (:
Grattis syster Emelie till den lyckade jobbintervjun, jag tror på dig. Tror att du kommer klara detta galant ! (:

Vill passa på att tacka min klass för en underbar Näringslära idag, ibland har vi nästan FÖR roligt (:

Godnatt !

Kollade runt..

image33

Kollade runt lite, hamnade på msn:s nöjessida och hittade denna bilden. Tycker allvarligt talat inte att hon passar in där med sina högklackade skor och snygga kläder. Är hon verkligen så snygg som alla säger ?

Tisdag.

Var finns du när hjärtat brister ?  - Du sa att du skulle vara min bästa vän, men såhär gör inte en bästa vän.


Vart försvann jag ?

Idag är det måndag, jag hatar måndagar, dom är tillochmed värre än söndagarna. Måndagar har en så trist atmosfär, helgen är slut och det är början på en ny skolvecka. Den där trista atmosfären tar slut på onsdagseftermiddagen, då börjar det ääntligen närma sig helgen och man får nytt hopp. Men vad får man egentligen hopp om ? Helgen går ju ändå så fort att man knappt hinner med något förrens det är söndag eftermiddag igen. Jag förstår inte, tiden går så fort, den bara springer iväg. På tal om att tiden bara springer iväg, idag har jag och Tommy varit tillsammans i 10 månader & det är bara 24 dagar tills jag åker till Grekland, det betyder att det bara är 27 dagar tills jag fyller 17 (:

Idag har jag varit hos min lilla mormor, vi har ätit chokladglass & pratat. Hon är verkligen bra, min mormor, hon och jag pratar om viktiga saker, eller så löser vi bara korsord & umgås.
Idag pratade vi om när min syster var sjuk och hon fick mig verkligen att tänka till. Hur jag mådde egentligen under tiden, var fanns min egentid med mamma & pappa och vad det har fått för följder idag.  Jag var så nära på att börja gråta, hon träffade så rätt :/ Men trots att jag visste att hon hade rätt kunde jag inte låta bli att försvara mamma och pappa, det var ju inte deras fel att det blev som det blev, dom kunde ju inte hjälpa att hon blev sjuk.
När jag ändå är inne på ämnet så ska jag nämna att min familj är världens bästa, jag har en mamma och pappa som gör allt för mig, jag har två underbara syskon som stöttar och hjälper till så mycket dom kan och jag har en bra släkt.  Men ändå, var är alla ? Mamma & pappa träffar jag typ bara innan jag ska sova om ens då, mina systrar träffar jag så sällan att jag knappt kommer ihåg sist, var försvann den samansvetsade familjen ?
Jag vet att mina systrar har egna familjer och jobb och sånt, men ändå, ett samtal, fråga om man ska träffas, vad som helst..  Mamma och pappa träffar jag mer och mer sällan för varje dag. Vart försvann jag ?

trash.

Har haft en trevlig dag idag, shoppat i jkpg med moster med man & kusin (: Köpte ett par jeans, en kofta och en mysdress (: Mkt nööjd !  Vi avslutade shoppingdagen med först mc donalds och sen åkte vi till ett riiiktigt stort bilvaruhus. 2 vånings jäääättehus, fullt med bilar, dom hade även fika och gratis kaffe ! Jag & kusin stina gick direkt och satte oss i fiket och åt gratis ostkaka med sylt & grädde (: Efter fikat shoppade stina en t-shirt i klädbutiken som fanns mitt i alltihop. Sen bar det av hemmåt...
Kom hem till tommy, fick en känsla av att jag bara ville vända och åka hem igen. Lägenheten såg verkligen ut som ett jävla bombnedslag, jag hatar att komma hit när det ser ut så. Då vill jag bara hem igen, började gråta direkt och sjönk ihop på golvet. När jag hade suttit där ett tag och hunnit samla mig så gick jag upp till sass, hon får alltid mig på bra humör igen. Jag älskar verkligen henne, hon är en vän man kan lita på i alla väder.
När jag gråtit en stund och klumpen i magen försvunnit så satte jag mig här & här sitter jag nu. Nu har även tommy kommit hem.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än, får se. Är inte jättesugen på att dricka iaf. Laddar inför nästa fredag, då blir dt mejjan och alldeles för mkt dricka, hahaha !

Tack kusin stina för idag & igår, jag älskar dig verkligen. Synd att vi inte umgås oftare än vad vi gör :/