Tisdag.

Idag är det tisdag, det betyder att imorgon är det onsdag och dagen efter det är det torsdag. Vet ni vad som händer sen ?
IM GOING TO NEW YORK :D

Ikväll kommer min älskling <3

helgen.

Nu sitter jag här i soffan, med datan i knäet och katten på magen. Det har varit en omtumlande helg måste jag säga, i fredags så skulle jag gått på student men var tvungen att jobba :/ I lördags så åt jag middag hos mormor sen drack jag drinkar och snackade med helena i trädgården för att senare bege mig in till värnamo för johans födelsedagsfest.
Kvällen började bra men slutade i... katastrof ! Mer än så kan jag inte berätta.
Idag när vi vaknade efter en helvetesnatt så gick vi upp, duschade och kollade film. Vid 3 åt vi middag och vid 5 åkte jag hem,. Sen dess har jag suttit här, eller, jag har övningskört en stund, men sen har jag suttit här.
Nu ska jag ringa min älskling och sen ska jag och kissen gå och lägga oss.

Skolan slutar !

Imorgon slutar skolan (: Det ska bli så skönt att slippa skiten nu ett tag !

Du.

Jag är ledsen men nu måste jag skriva av mig. Jag får skylla mig själv för att jag är så feg att jag inte vågar säga dett i verkligheten.
Jag tycker det är konstigt av dig att innan när vi var bra kompisar hade du aldrig tid att vara med mig och hade du någonsin tid så var det en eftermiddag eller en förmiddag, alltid under tidspress. Nu har du nya kompisar och dom har du plötsligt tid att vara med hur mycket som helst, där är det ingen tidspress och inget "jag är kan bara en stund".  Nuförtiden är jag som luft för dig. Jag känner mig sviken, ledsen och lurad.
Är det meningen att jag bara ska svälja detta och låtsas som ingenting ?

- Jag pallar inte.

Josefina.