kusin vitamin :D

Äääääntligen har jag pratat med Hanna :D Har försökt ringa henne hela kvällen & nu för en stund sen så kom jag fram (: Jag fick tårar i ögonen när jag hörde hennes röst, fyy fasiken vad jag saknar henne !
Hon var lika pigg och glad som alltid, gav mig massa recept på god amerikans mat & grejer :D

Nu ska jag nana, God Natt !

Han får inte vara med.

Dagens citat: FILMA INTE HAN FÖR FAAAN ! -Sagt av Filippa på medicinsk grundkurs.

Idag har inte varit en speciellt händelserik dag, the war in school fortsatte, kan inte förstå egentilgen hur vi orkar hålla på såhär. Vi är helt enkelt för många tjejer i klassen & alla med lika starka viljor.
Annars var allt precis som vanligt, lärarna trycker på oss hur mkt arbeten som helst :(
Tills imorgon har jag ett arbete om afrodite (den grekiska guden) & engelska boken att läsa.

Kom på nu att en rolig lektion hade vi iallafall idag, medicins grundkurs. haha ! Ämnet i sig är så förbannat tråkigt men eftersom vi är 6 BF06 tjejer i samma klassrum så kan det ju inte bli mer än roligt. Det är vi 6 & sen är det 4 stycken från Natur. Till Filippas förtjusning, hahaha ! Det första hon sa när dom kom in förra veckan var : NEJ FÖR HELVETE INTE HAN IGEN ! detta sa hon ju inte diskret direkt.
Efter det har dom bara stört sig mer och mer på oss, idag klämde han ur sig : IRONI BF, IROOONIIIII !
Inte för att vi fattade det ironiska i det hela, men men ;P
Idag fick vi sitta och göra grupparbeten hela lektionen, jag, filippa, paulina, sarah, rebecca och ronja fick sitta kvar i klassrummet själva och "jobba". Det blev ju inte överdrivet mkt jobbande, det blev mer filmande med ronjas nya mobil. (Om jag kunde så hade jag lagt ut filmen)

Nej, nu ska jag ta mig i kragen & göra mitt afrodite-arbete & sen äta varma mackor med mamma. Om jag inte fegar ur ska jag nog ringa kusin Hanna borta i Usa med innan jag ska sova.

God Kväll !

att jag alltid ska.

Jag ska alltid komma på att göra mina arbeten så sent, blir så trött på mig själv. okej, nu blir dt BKF arbete & sen duscha. Sen jäävlar blir dt nattinatti !

sola, ett sätt att leva.

Mitt förra inlägg kom inte med helt & hållet, hela det "braiga" med inlägget har försvunnit, fråga mig inte vart :S
Blir så irriterad på det här med datorer och elektronik ibland :@

Idag har varit en soft dag, har varit hemma från skolan eftersom jag varit på sjukhuset istortsett hela dagen. Har sån grym spänningshuvudvärk att jag inte vet vart jag ska ta vägen :/
Efter sjukhuset var jag på stan, jag tog ut pengar och gick till soloariet, jag fullkommligt älskar att sola ! När man ligger där i värmen och bara njuter & tänker på hur brun man kommer vara när man kommer ut, då är livet ganska härligt helt plötsligt (: Det var som om huvudvärken släppte en liten stund, och det är ju gaaanska befriande !

Efter solningen gick jag hem till lägenheten, tog moppen och åkte upp till willys & handlade mat till mig och min kära. När jag kom hem gick jag och la mig på soffan, orkar inte ta ett steg till idag. Imorgon blir dt skola igen :/

take me away.

Take me away
I've got nothing left to say
Just take me away

Det finns inte ord för hur hemsk denna dagen har varit. Det är dagar som denna man önskar att man vore någon annan, eller iallafall få tillbringa några dagar i någon annans skor.

lördag.

Har jobbat idag, totalstressig dag, har typ sprungit fram och tillbaka med massa tunga grejer heeela långa dagen. Jag jobbade ihop med Sarah, vi hade frukosten i stora salen ( dock bara 17 pers) och så skulle vi duka till ett 40-års kalas med 60 norskar i gustav, samtidigt. Det blev mycket bära & mkt springa fram och tillbaks.
Vid kvart över 10 började vi plocka in frukosten och duka av frukostborden (frukosten stänger 10), vi tänkte att vi skulle få det gjort så tidigt som möjligt, DÅ kommer dom sista frukosgästerna och vill äta frukost. Lite retligt minsann.
Efter vi fixat in frukosten och bytt dukar så lärde Sarah mig hur man dukar 3 rätters och vanlig luchdukning, massa knivar och gafflar & sånt att hålla reda på. Fick iaf duka hela stora salen sen, känndes som att jag fick kläm på det på slutet iaf (: När vi dukat klart & fixat allt till 40 års festen så var klockan 12, jag fick för första gången under min tid på toftaholm få känna på hur det var att ha Lunchrast. Trots att jag hade god tid på mig att äta så slevade jag i mig maten på 2 minuter & sen gick jag upp och jobbade igen, man kan nog inte kalla det lunchrast ändå ;P
Eftermiddagen gick bra, mycket diskplockning och diskning, men också en del servering på 3 rättersmiddagen (:
Vid 4 var jag klar med precis allt så då tog jag moppen och åkte hemmåt, när jag kom hem la jag mig på soffan, käkade godis och kollade film. Det är livet det (:

Nu ska jag inte tråka ut er med mer jobbsnack utan nu ska jag gå ut och gå en runda och sen ska jag försöka sova & vänta på att tommy ska komma hem från festen.
God Natt !

let me go.

Are we seeking life,
are we makers of pain?
I can hear you cry,
are you feeling the same?

rädsla & nattsnack.

Om någon frågar mig vad jag är mest rädd för i hela världen så är det enkelt att svara på, Ensamhet. Någon annan smart person hade väl sagt krig eller något annat vanligt, men nu är jag ju inte särskilt vanlig. Just varför jag är så rädd för att vara ensam vet jag inte riktigt, men det är något som bara blir värre och värre.
Denna hemska känsla smyger sig oftast sakta på, men om kvällarna och helgerna så kommer det som en tornado. Jag får fullständig panik !
Just ikväll är en sån där kväll, då jag känner mig helt ensam. Tommy är ute med sina kompisar och festar och jag sitter hemma i lägenheten helt ensam eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Jag HATAR det ! Jag hatar verkligen denna jobbiga jävla känslan av total ensamhet, trots att jag har tv:n & datan på så på något konstigt sätt känns det som om min cellskräck blir värre av att vara ensam, väggarna lixom kryper närmare än vanligt.
Kalla mig konstig eller något, men detta är verkligen sant. Om någon har ngt tips på hur jag ska få det att bli bättre så skriv en kommentar, tack !

Förresten så har Calle Schulman börjat blogga igen, dock inte lika bra som innan om ni frågar mig.
Här kan ni läsa hans nya blogg.

God Natt !


Lillebror.

image32


Idag har jag passat denna sötnos, min älskade Hugo <3

gräsklippning & kladdkaka.

Om man frågar folk om dom gillar att klippa gräset så svarar 90 % av alla Nej, frågar du ist mig så får du ett helt annat svar. För hör & häpna, jag GILLAR att klippa gräset !
Jag tycker det är superfridfullt att under en hel timme gå runt med mp3:n på högsta volym men ändå höra  gräsklipparen mer än musiken. Jag gillar lukten av nyklippt gräs och bensin blandat med värme, jag gillar känslan när man är klar och kollar på sitt "verk", Ja, jag gillar precis allt med det ! Kalla mig konstig eller vad som, men det är sant.

Efter dagens gräsklippning snackade jag en stund med Emma & fick recept på en god kladdkaka som jag genast satte igång och baka. Under tiden den var i ugnen satte jag på kaffe och ringde mormor och bjöd hit henne för att smaka på den underbara kakan.
Så underbar kan jag dock inte säga att den blev, den var alldeles för kletig, dt var typ bara smet :(  Efter att jag slukat en bit blev jag trött och vilade en stund & sen satte jag mig här .
Och nu, ska jag ställa mig vid spisen igen, nu är det dags att göra kvällsmaten, ikväll serveras pizza ala Josefina. Jag hoppas på bättre resultat denna gång minsann ! Önska mig lycka till (:

apladalens trafikskola.

det är minsann ett trevligt ställe, där har jag tillbringat över 3 h idag. Jag, mammi & pappi var på "handledarkurs" så att jag äääntligen ska få tummen ur och börja övningsköra. Handledarkursen var helt ok, lite seg bara, men som tur väl var så var jess och hennes föräldrar där med så att jag hade ngn att umgås med (:
Efter handledarkursen åkte vi ut till min storasyster emelie i åminne och åt kvällsmat (: Hugo ska börja skolan imorgon så jag passade på att pussa honom lite extra innan han skulle gå och lägga sig, han har blivit så stor, hänger knappt med längre. Gooos !

Nu ska jag gå upp och kolla ett av mina favoritprogram, lyxfällan, med mammi & pappi (:
God Natt !

måndag igen.

igårkväll var en sån där kväll som var alldeles vanlig men ändå ovanligt bra. När jag kom hem till tommy vid 6 tiden så satte vi oss och kollade film och myste och vid halv 9 drog jag till hollywood för att köpa godis och träffa hannahs, thats it ungefär. Men nej ! Kvällen var underbar, jag och hannahs gick en promenad, köpte godis och chips och sen gick vi för att träffa jess, underbara lilla söta jess. Som jag har saknat henne !
Jag, hannahs & jess satt och snackade till klockan 10 utanför johans lägenhet, sen gick jag hemmåt. När jag kom hem käkade jag och tommy massa gott och kollade film, vid 11 somnade jag, som en stock.
Vaknade idag på morgonen, I SÄNGEN, fattade inte hur jag hade kommit dit när jag hade somnat i soffan. Då vände jag mig om och kom på det: Mitt goos, min lilla söta älskling, han var skyldig till förflyttningen ! Han hade, som alltid när jag somnar i soffan, burit mig till sängen så att jag skulle sova skönt.
Ooh, det är sådana stunder som får mig att fatta vad riktig kärlek är.


hard work.

kom precis hem, jobbat 8 - 16.30, brunch och frukost. Det gick superbra (: Tackar Sara & Sarah för hjälpen :D

efter jobbet var dt pizza som gällde och nu är jag hemma hos min baby, nu ska vi mysa <3

jag vet inte alls.

jag vet inte vad jag ska säga om gårdagen, den började lyckat och slutade i kaos. That´s it.
idag har hela dagen varit skit, har lust att lägga mig under täcket och bara sova bort hela livet, detta har varit en riktigt hemsk dag.

Nu räcker det för mig, nu ska jag sova och sova och sova. Imorgon ska jag jobba, jobba & jobba.

totaly.

Jobbade igår, dt gick väl sådär, fick beröm av högsta chefen iaf. Dt gjorde mig glad (: Ska jobba med sass på söndag, hon ska lära mig hur man gör på brunchen. Sen jobbar jag 25 & 26 frukost och brunch, 8-16, kmr bli masssa springade och massa ont i fötterna. Men kul :D

naej, men nu tjatar filippa om att jag ska lägga in bilder på bilddagboken så dt ska jag göra minsann.

So long..

telia, match & tankar.

Blir sur, jäkla telia kan inte fixa så min sms prenumeration fortsätter gälla :@ Ni som blivit sura på mig för att jag inte svarat på era sms idag kanske borde vara sura på telia ist ?

I väntan på sms från telia så kollar jag och tommy på matchen mellan manchester city och derby, jag fick syn på svennis och började undra.. Snackar han svenska med Hasse Backe eller ska han vara cool och snacka engelska ? Den som vet svaret på detta får gärna skriva en kommentar, tack !
Kom på en annan knepig grej såhär i pausen.. Om man tänker sig en bosnier som har bott i sverige i 10 år, när han tänker, tänker han då på svenska eller bosniska ? Ni vet vad ni ska göra om ni vet svaret, tack igen.

Nog för mig, nu ska jag äta chips, bli fet, kolla fotboll och ladda inför morgondagens hårda jobb. God Natt !


Onsdag.

En vecka kvar till skolan börjar :/ Tiden går så jäkla fort !

Imorgon blir dt jobba själv på toftaholm för första gången, nervöst på riktigt. Har drömt mardrömmar om dt inatt och grejer. Önska mig lycka till !

kopierat av amanda.

Svanarna lever ihop som par hela sina liv. När en av dem dör simmar den andra iväg och gråter tills den också dör. På nåt vis är det så jävla fint.

Conny- Gunnar.

image31

Detta är hårigt om ni frågar mig, fast han är söt ändå (:

Matilda & Amelia

image30


Idag var jag och hälsade på matilda, lilla matilda. Ja, det stämmer verkligen, hon har blivit så liten att det gör ont i mig. Jag förstår inte vad som har hänt, och jag förstår inte vad jag ska göra för att hjälpa till. Det hjälper ju inte att hålla på att tjafsa om att hon ska äta mer osv osv :/
Matilda och jag var barnvakter åt Amelia, jordens största solsken, gladare unge finns inte. Jag blir alltid på jättebra humör när jag träffar amelia, kan lixom inte låta bli att plocka upp henne och gosa med henne lite. Det är verkligen något speciellt med bebisar, Jag fullkomligt älskar dom !

Nu ska jag sova, innan jag somnar in så vill jag passa på att säga godnatt till alla.
God natt !

you, all of you.

if i don´t make you happy at least i want to try.

Kusin.

Jag har precis läst min kusin hannas resedagbok, tårarna kommer när jag läser att hon har hemlängtan och att hon är ledsen.
Hanna är och kommer alltid vara en del av mig, vi är inte som vanliga kusiner, hon är som ett syskon för mig. Hade inte hon och hennes familj funnits i alla år så vet jag inte hur det skulle gått. Vi har upplevt så otroligt mkt tillsammans, både roliga och tråkiga saker, därför känns det extra jobbigt att hon är ledsen.
Jag önskar att jag kunde ringa henne och bara höra hennes röst, bara så att jag vet att allt är okej.

Mejeriet.

image29

Igår var det avskedsfest på mejeriet för davve som flyttar till Stockholm idag. Kvällen började bra, fick dock i mig allt för många shots på för lite tid ( tacka hannahs för detta ;P ), så när vi äntligen skulle gå till mejjan där vi skulle bli bjudna på gratis dricka och massa party så var jag gaaaanska vinglig redan. Dock så gick jag och hämtade en redbullvodka i baren direkt när vi kom dit (det var ju trots allt gratis & jag är ju inte den som är den). Efter några stycken sådana så blev det lite känslosamt och lite bråkigt så jag och min pojk gick hem alldeles för tidigt.
Denna bilden fick symbolisera kvällen, den är tagen av min baby & jag vet inte riktigt vad han hade för avsikter med bilden, jag kan ju iaf berätta att det är mig och mina trasiga byxor ni ser.

pojkvän, gos, babus <3

image28


Min älskling, ingen är som du. Jag älskar dig <3

hand i hand.

blev nyfiken idag när jag insåg att pojkvännen läser min blogg.. vilka mer gör det & hur ofta ?

jag är besatt.

Jag har hittat min favorit (som varit det ganska länge), dödskallar. kommer på mig själv med att så fort jag hittar en sak eller ett plagg med dödskallar på så blir jag galen, jag bara måste ha det, jag blir verkligen helt knäpp. Jag känner ett sånt superstort köpbegär att jag nästintill får lust att sno det. Detta känns ganska jobbigt, tommy brukar reta mig för detta. Någon som har ngt bra sätt att bli av med köplusten ? Säg gärna något smart så att jag slutar tycka om dödskallar helt och hållet. Tack !

förresten, passar på att blogga så ofta jag kan, dock har jag jobbat mkt på sistonde så det har inte blivit så mkt bloggande :/ ( till er som klagat över att jag skriver allt för sällan). Just nu passar jag på när tommy är på toa för så fort han kommer ut ska vi gå och lägga oss.

God Natt igen !

ullared, kantareller, alkoläsk och kärlek.

idag har jag varit i ullared med min sassis & hennes familj (: Köpte en klänning, trosor och sockar till mig själv, resten av grejerna var till tommy eller till oss tillsammans. Orkar inte räkna upp alla saker tvuärr.
Efter ullared bar det av hem till bredaryd, jag och mamma gick ut och gick en runda och plockade kantareller längst med vägen (: Efter rundan duschade jag och sen gick hem till eric och dom och åt glass och kolasås, drack kaffe och snackade skit med "mamma" Helena.

Vid 8 satte jag och mamma oss ner, kollade tv, drack alkoläsk och lagade mina jobbakläder. Alltid lika mysigt att umgås med min kära lilla mamma (:
Vid strax efter 9 åkte jag till tommy, var framme typ vid 10, satte mig vid datan och väntade på att han skulle komma hem från jobbet.
När han äntligen kom hem så lagade vi mat, revbensspjäll och nudlar (tommys val), och kollade film. Alltid lika mysigt med min älskling (:

Nu ska jag sova, God natt !

Nytt jobb, nya människor.

Nu har jag helt plötsligt 2 sommarjobb, jag som inte hade något alls i början av sommaren ;P
Idag var min första dag på Toftaholms herrgård, riktigt kul var dt minnsann (: Där jobbar jag som frukostvärdinna och idag jobbade jag med sara, vi hade 29 frukostgäster & jag var fullkomligt slut när jag kom hem.. Efter bara 5,5 h ;P Imorgon ska jag jobba med malin, vi har 80 frukostgäster ! Undrar om jag kommer kunna stå upp efter jobbet imorgon ? ;P hahah ! Börjar faktiskt bli nervös redan nu..

Chappen, Mc Donalds och massa skratt.

Måste säga att jag har haft grymt kul idag (: Freddie och John följde med mig ut till chappen och hämtade lönen och fixade personalkortet & sen åkte vi till mc donalds. Längesen jag skrattat så mkt :D haha !