Att tillfriskna.

Håller på att bli frisk igen, detta betyder även att jag äääääntligen får rida igen (: Har inte träffat min älskling sen i lördags heller :/

Att leva i kaos.

En mamma är riktigt bra att ha, dom är bra på det mesta. Min mammas största specialitet (förutom att laga mat) är nog att städa, hon är fenomenal på det ! Oftast brukar hennes städande göra mig galen, men denna gången blev jag faktiskt glad över att hon hade städat. Jag var tillochmed tvungen att sätta mig på golvet i tvättstugan och beundra hur fint det var. För er som inte sett vår tvättstuga så kan jag berätta att innan mamma hade städat så upptog mina ridkläder 50% av utrymmet. De låg i en stor hög, utan någon som helst ordning och bara väntade på att jag skulle städa.
Tydligen tyckte mamma att tiden var ute igår, hon har lagt in alla kläder, sorterat och vikt ihop dem i en garderob. Helt plötsligt kan man se golvet och mattan framför garderoben ! Det är så fint så fint så... Fast som med allt annat bra så finns det ju en nackdel.. JAG KAN INTE HITTA NÅGONTING ! Jag har ingen aaaaning om vart mina tjocka ridstrumpor är eller mina tjocka vinterridvantar, ja faktiskt så har jag ingen aning om vart något är.
Det är som med allt annat i mitt liv, jag måste ha min egen ordning på saker, annars blir det kaos. Kalla mig bestämd, men min ordning - rätt ordning.

Jag älskar dig.

Du får mig att må bra, du är underbar och Jag älskar dig <3

Another day.

Studiedag på skolan idag (: Har haft alla busungarna på fritids heeela långa dagen :D Som tur väl var har jag haft Nording, Charlie, Sara & Carina som jobbarkompisar (: Roligaste dagen på fritids änsålänge.
Nu bär det snart av till boxningen (:

Surprise.

Alla har olika sätt att hantera sorg på, en del jobbar massvis, andra bara gråter och ligger hemma och mår allmänt piss och vissa festar. Jag har provat alla 3, men igår, då testade jag en ny metod. Den är bättre än alla andra !
JAG BLEV KÄR, och jag blev inte kär i vad som helst, utan jag blev kär i något underbart ! Den kan inte skrika åt mig & den kan inte lämna mig i sticket när jag blir ledsen.  Det är många saker den inte kan, men ännu fler saker som den kan. Den kan göra mig totalslut på ett bra sätt, den kan få mig att tänka på bara den i flera timmar och den kan få mig att frivilligt vilja motionera.
Tänker dock inte avslöja vem den är.

but im afraid.

Du har vridit om mitt hjärta som om det vore någon jäkla disktrasa. Jag älskar dig ändå och det är ganska tragiskt.

Vill passa på att be om ursäkt till mina nära och kära för att jag inte hört av mig på hela veckan. Har inte varit min vecka alls. Förlåt !

Nytt hår..

Har färgat och klippt håret idag (:

Apu

Första dagen på apu:n var helt okej (: Trivs så bra på min gamla skola och det känns gott att gå jämte Mika, han hade ju jag när jag var liten plutt.
Nu ska jag & helena på boxningen (:

Att älska någon utan gränser.

Det finns ingen jag hellre skulle vara hos än dig, i dina armar känner jag mig trygg. När jag är med dig bubblar det i hela kroppen och mitt hjärta känns som bomull. Jag hatar att jag älskar dig.

Sara & Jessica, hade inte klarat helgen utan er ! Tack för att ni finns & bryr er, tack för att ni ringer mig varje dag, trots att jag bara är ledsen och gråter. Alla borde ha vänner som ni <3

Tack min älskade systrar för att ni finns och lyser upp. Tack Em för att du är så förståndig och kärleksfull, Tack Mli för att du får mig att skratta även på morgonen och för att vi äntligen blivit de systrar vi en gång var. Jag älskar er båda <3