Fredagsmys (:

Idag har varit en riktig slappdag, sov länge sen red jag storflickan i ridhuset, dock så skrittade vi bara idag eftersom jag hade sån träningsvärk sen igår.
Efter stallet så kom pappa och hämtade mig, sen duschade jag, åt och åkte med mamma till Gislaved. Vi shoppade jeans, medicin, ridgrejer och bytte mina ridskor som jag fick i julklapp.
Efter denna uttröttande shoppingtur så var det dags för fredagsmys : Bada Bastu först, sen ostsufflé &  sist en bra film (: Jag älskar fredagsmys ! Det är ungefär som när man var liten och väntade på att disneyklubben skulle börja klockan 6 på fredagskvällen. Guuud, va lätt det var att finna lycka på den tiden, disneyklubben var lixom veckans höjdpunkt, missade man det så var det som att man missat sin egen födelsedag. Nuförtiden är det ju dock inte lika lätt att vara lyckig, nu så ska man ha massa matriella saker, snyggt utseende och massa pengar för att vara lycklig. Det tycker jag är lite vrickat minsann !

Jaja, nog för mig, nu ska jag sova ! God natt !

without you.

Då var julen och allt sånt över, fy fasiken va snabbt det går :/ Känns som att man inte alls hunnit med allt som ska hinnas med nu när det snart är nytt år och sånt.
Jag brukar få ångest varje år i mellandagarna, det känns som att livet är över efter nyår, hela året går man och ser fram emot nyår, sen när det väl är över så går man bara och väntar till nästa nyår.  Självklart så kommer ju sommarlovet, midsommar, födelsedagen och jul däremellan, men ändå, det är nyår man ser fram emot !
En annan sak som för med sig ångest är ju nyårslöfterna, jag menar, vad ska man ha för löften ? Att bli en bättre människa, träna mer, festa mindre ? Någonstans så vet jag att jag inte kommer kunna hålla det, så varför lova ?
Är det någon som vet något som man kan ha som nyårslöfte så skriv en kommentar, tack !

Dagens låt : Flo Rida ft. T-Pain - Low

It´s hard to hold a candle.

Idag på jobbet gick det skitbra, jag var skitnöjd ! Jag tog över affesaras plats som duracellkanin, allt alla andra tänkte på att göra hade jag redan gjort. Jag var som en jävla pythonorm på speed !
Jobbade mina timmar, sen kom mamma och hämtade mig, då blev allt helt plötsligt jobbigt igen :/ Fick veta att pappa skulle till akuten, han har jätteont i ryggen och har inte varit uppe ur sängen på hela dagen.
På det så ringde min kusin som är i usa och var skitledsen, hon har det jättejobbigt. När jag hörde henne gråta så kunde jag inte hålla tillbaks tårarna, hon ju är som en del av mig. Vi har alltid levt sida vid sida och nu är hon helt plötsligt på andra sidan jordklotet och har det jobbigt. Jag känner mig så jävla maktlös ! Allt jag vill är att sätta mig på nästa plan till Rochester..

Nu ska jag sova, godnatt !

Kusin.

Saknar dig så mycket att det gör ont i hjärtat. när jag hörde dig gråta så kunde jag inte hålla tillbaks mina tårar. Jag saknar och älskar dig min hannie <3

All this time.

Jag vill verkligen ha ett par shepherdskor, de som nästan ser ut som uggskor ! Någon som vet vart de säljs i småland ?!

NÖF.

Trevlig dag i skolan idag minsann, slappis som faan (: Hade engelska på morgonen, bkf efter dt, sen matte & sist samhällskunskap. På Bkf:en fick vi göra julpyssel & på samhällen fick vi kolla på torsk på tallin (;
Imorgon är dt nationella i matte & sen bowling, slutar runt 12 (:

Dagens kommentar : Denna biten kallar jag för NÖF, Närhet, Ömhet och Fritid. Det är där vi älskande ska ha tid till varandra. xD

Snart är det jul.

När jag var ca 13 år så önskade jag mig en ny familj, det stod allra högst på önskelistan. Jag var verkligen riktigt arg på min familj, jag tyckte att de var de knäppaste och elakaste människorna som fanns i hela världen. Än idag kan jag komma ihåg hur arg jag var, jag hatade allt och alla ( inklusive mig själv ), jag var verkligen skitarg !
Jag är en person som verkligen kan konsten att vara arg, jag är helt enkelt världsbäst på att vara arg och skälla på folk i min närhet. Jag är sådan, jag behöver ha saker och ting enligt min ordning, jag har lixom fått lärt mig att acceptera det.
Nuförtiden kanske jag inte är lika arg som innan, men det sitter fortfarande i. Jag kan bli fullständigt galen om någon skulle lägga mina kläder på fel hylla i garderoben, flytta på något som jag har ställt där det ska vara eller något i den stilen. Argast blir jag nog om någon skulle säga emot mig eller säga nej till något, då jävlar blir jag som en arg tax, jag skriker och gapar som om jag vore sinnessjuk.
Något som däremot har ändrats helt så är det inställningen till min familj, nuförtiden älskar jag min familj över allt annat, jag skulle göra precis vad som helst för dem. En annan sak är inställningen till mig själv, jag hatar inte längre mig själv, jag är den jag är och ingen kan ändra på det, det var såhär jag blev skapad & det är såhär jag ska dö.

Den här julen står inget speciellt högst upp på önskelistan, jag kanske ska önska mig massa snö på julafton ?
Varför jag skrev av mig allt detta var för att berätta att allt kan ändras, det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln.
Ta hand om dig, Tack för idag !

Höjden av lathet.

Var med om en lite rolig sak nyss.
Jag satt på mitt rum med min laptop i knäet när min mobil plötsligt ringde, det står att det är från pappa (han låg en våning ner och kollade på tv).
Jag :  Hej det är Jossan
Pappa : Hej, pappa här.
Jag : Hejsan, va vill du ?
Pappa : Öh, gå ner och lägg in i pannan.
Jag : Varför gör inte du det ?
Pappa : Kan inte, katten ligger på min mage.

Att ha kärlek.

image37

13 månader idag älskling <3

No one.

Do you know how it feels to wake up every morning and wish that life was over, how it feels to pretend to be happy just to make someone else satisfied, how it feels to have something chewing on your heart constantly, do you ?

- Welcome to my world.

Dagens spelningslista :
  • Alicia Keyes - No one
  • Allyawan - Balad of the dead
  • Phil Collins - You´ll be in my heart.

Give me mooooooore !

Go brittney, Gimme more blir bara bättre & bättre ;D

Nu blir det jkpg med bebi, trots bakfylla från igår ;P Riktigt kul hade jag ! Tack alla som var där (: