someday never comes.

Idag har jag gjort mitt hår, blev förlängning & så.. Riktigt nöjd denna gången ! Efter frisören så var det matteprov, som tur väl var så gick det med bra (:
Ensam hemma ikväll, mamma är hos ngn & pappa jobbar.. Som vanligt :/ Om jag ska vara brutalt ärlig så är det fruktansvärt att vara ensam hemma. Med tanke på att detta inte direkt är första gången jag är det så har jag liksom nästan börjat vänja mig.. Är inte det lustigt ? Vanliga människor blir överlycklig om deras föräldrar inte är hemma medans jag blir överlycklig OM dom skulle råka vara hemma ngn gång.
Nu orkar jag inte tänka på det mer, nu blir det en sömntablett & hoppas på att få sova inatt..

Kan tala om att natten till idag var första natten jag sovit mer än 3 h sen i augusti, jag blir nästan stold över pillerna.

& ja, fiskbulle luktar fisk !

Eftersom jag är "fröken" på dagis nu så måste jag ju föregå med gott exempel, mitt första mål var att försöka sluta svära, iallafall inför barnen. Mitt ny ord som skulle ersätta jävlar & fan var : fiskbulle. Härromdagen testades mitt tålamod och fiskbullarna blev förfrågade då ett av barnen ramlade och slog i hakan i "badkaret".

Jag ( Försöker övrrösta det skrikande barnet ): Jääääääv, FISKBULLE !
Barn 1 : Man får inte svära.
Barn 2 : Vad är fiskbulle ?
Barn 3 : Luktar fiskbulle fisk ?
Jag (argt & stressat): Nej, förlåt, fiskbulle är en maträtt & JA fiskbulle luktar fisk !


Nej, mitt tålamod är inte vad det borde vara.

To die for.



Everywhere.

Har fått magsjuka :/ Började spy igår eftermiddag och spyr fortfarande. Ingen APU för mig idag inte, känns skitjobbigt, första dagen och allt.. Ville så gärna göra bra intryck, men men, thats life i guess.
Helgen har varit uppochned, började dåligt & slutade dåligt, orkar inte gå in på detaljer. Imorgon hoppas jag att det ska vända lite, ska till sjukhuset igen, får hoppas att dom kan hjälpa mig iallafall.
Annars är det lugnt som fan, ska ner och väcka min söta lilla mamma som också är sjuk alldeles strax.

Dagens låt : Fleetwood Mac - Everywhere.

undergång.

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag fixar detta mer.


Att ha ont i hjärtat.

- Love for me is when it feels like a piece of my heart is gone everytime you´re not near.


Tommy Almgren Wikström <3

makes you stronger.

Idag har jag fixat håret, det gick bra & carro var så duktig så (:
Nu sitter jag här, rastlös som fan, vill festa ! Har så mkt överskottsenergi att jag skulle kunna försörja hela värnamo med el. Ngt tips på vad man kan göra åt saken ?
Är så rastlös att jag inte ens vet vad jag ska skriva. Tror jag ska ge mig ut och springa eller något.

Honey.

Har hittat en ny favoritlåt, kanske är lite efter, men eftersom jag hatar radio så fick jag den först idag ;P
Leona Lewis- Bleeding Love.
Är helt galen i låten, under min ridtur med Surprise idag så lyssnade jag på den hela tiden. Satte den på repeat precis innan jag satt upp och stängde inte av den förrens en timme senare när jag var tillbaks i stallet.
Kalla mig besatt, men den är helt enkelt skitbra (:

i wanna love you like a lover should.


Hittade en kul sida där man kunde förvandla sig själv till en kändis. Rätt kul faktiskt (:

tomt.

Idag är det tisdag, en helt vanlig tisdag.  En dag som alla andra, ännu en dag som började med tårar, ännu en dag som slutar med tårar. Ännu en dag som jag inte önskar fanns.

im talking to the D R E.

Idag har jag och min kära Filippa gått på stan (: Vi har inte setts sen skolavslutningen så vi hade en del att snacka igenom.. Jag shoppade en skjorta, ett linne & ett par skor, Filippa hon hittade en tröja hon (:
Filippa, det känns som att det hela tiden fattats en bit av mig när du inte är nära och när vi träffas så blir jag äntligen hel. Du är en av få som får mig att känna så. Du är min bästa vän, så är det bara ! Jag älskar dig <3

- No one can make my heart beat fast and stop at the same time, no one but you.
Tommy Almgren Wikström, 3/11 2006 <3

Att åka buss.

Tänkte berätta om en lite rolig sak som hände mig härromdagen..
Jag åker buss ganska ofta, jag tycker faktiskt att det är ganska avkopplande att sjunka ner i sätet med ryggen mot rutan och fötterna på det andra sätet, mp3:n i och en halvtimmes avkoppling framför sig. 
Härromdagen så skulle jag åka till värnamo, jag satt mig bekvämt och börjar att lyssna på en bra låt, Jag hade nästan somnat när det kommer en långhårig gubbe fram och puttar på mig.
- Ööh, säger han. Kan jag sitta här eller ?
Jag hade inte ens hunnit svara förrens han knuffat ner mina fötter, min väska och  min jacka på golvet och satt sig. Mitt humör sjönk betydligt, det var nästan på gränsen till att jag började skälla på honom. Jag lyckas hålla mig i skinnet, sätter mig tillrätta och kollar runt.. INTE ETT ENDA UPPTAGET SÄTE PÅ HELA BUSSEN FÖRUTOM DÄR JAG SATT !
Då brast det för mig, jag visste inte vad jag skulle ta mig till, det var väl bara att gilla läget. Det var då jag kände lukten, jag luktade först på mig själv och sedan lite diskret åt hans håll. Ngn luktade riktigt mycket gammal svett och inte var det jag iallafall !
Efter fem minuters intevsiva klökningar så säger jag, ursäkta, och går och sätter mig längst fram i bussen istället. Busschaffören kollar på mitt ansikte & säger :
- Om jag hade varit du hade jag spytt för länge sedan.


Noting is stopping you.

Sätter på winamp, trycker 7 ggr på >>, där satt den ! Låten som spelas får mig att tänka tillbaks ett år i tiden, efter en hård festnatt så sitter jag och alla andra som festat tillsammans i Kents lilla etta. Vi bestämmer oss för att kolla på film för att försöka sova, den självklara filmen blir... som vi kollat på flera gånger innan. Filmen är som en tradition, alla hade sett den innan, alla visste vad som skulle hända, ändå ville alla se den.
Under hela filmen så var alla knäpptysta, det var nog första gången jag varit med om en sån total tystnad. Filmen var helt enkelt riktigt jävla skit bra !

Ladda ner låten : Push it to the limit - Paul Engemann. Försök sedan komma på vilken film jag snackar om ;P


I get it.

Längesen jag bloggade nu, har haft fullt upp..Tänker inte gå in på detaljer om nyår, säger bara att dt faktiskt var kul, trots slagsmål ! Jag var precis lagom och det var vinterväder, det gör mig glad (:
Jag fullkomligt älskar snön och vintern, får jag välja så ska det var 20 grader kallt och en meter snö hela vintern ! Dock så bor jag i lilla småland och här får vi ju faaan ingen snö :/ Inga meter iaf och det är typ 10 plusgrader hela vintern.
        Idag var det dock snö och kallt när jag cyklade till stallet, hästarna var överlyckliga för snön, och jag kunde inte bli mkt kallare efter en halvtimmes ridning i ridhuset.
När jag kom hem så satte jag på te och rostade 2 mackor, den bästa maten efter ngra slitiga timmar i stallet (: Nu så ska jag ta en lååång dusch och bara mysa hela kvällen.