nytt jobb.

Igår började jag på mitt nya jobb, just nu har jag 3 stycken samtidigt. Här ska det tjänas pengar :D
Iallafall var det förbannat roligt att jobba igår, jag serverade öl till massa trevligt folk och tjatade lite med dom. Självklart serverade jag mat och vin också (:  Har nog insett att det är inom resturangbranchen jag vill jobba, hellst i bar (: Bartender nästa kanske ? ;P

Picknick (:

Idag ska jag till stallet med mina små bustroll ! Vi ska kolla på djuren, gå en runda och sen fika i gräset (:
IM LOVING IT !


image57

Fredag.

Nu ska jag, och min familj ut och äta (: Slänger upp en dagens outfit, det hinner jag ;P

image56

Jeans : Tiger
Skjorta : HM
Skor : Indiska

Tisdag

Nu sitter jag här, ska snart gå och lägga mig. Idag har jag nästan lyckats få upp mamma på hästen.. Men som man söger, bättre lycka nästa gång ;P

Sova över (:

Ikväll kommer Jennifer & Filippa hit, dom ska sova här inatt. Känns nästan lite så dör småflickspirrigt, jag ska inte bara ha en kompis som sover över, jag ska ha TVÅ ;P

image54image55

Ensam.

Sitter vid köksbordet, är ensam hemma, inte ens katten vill visa sig. Jag har duschat, klätt på mig, borstat håret och nu sitter jag och läser värnamo nyheter.  Det är rätt skönt, allting är tyst, det enda som hörs är klicket när jag trycker på tangenterna. Trots att jag hatar att vara ensam så kan det vara rätt skönt att vara helt själv en stund på dagen.
Jag ska alldeles snart laga min favoritmat, stuvade makaroner (: Under tiden vattnet kokar så ska jag vara duktig och plocka ur diskmaskinen som jag satte på i morse. Sedan blir det ett besök på sjukan.

Håll mitt hjärta.

Jag sitter och lyssnar på håll mitt hjärta med björn skifs. Minnerna bubblar upp direkt, mitt första minne med denna låten var med min före detta bästa vän. Vi firade midsommar 2004 och en släkting till henne hade begravts några dagar innan, vi spelade denna låten på repeat, grät, kramade om varandra och lovade varandra evig vänskap. Kvällen fortsatte och det var en av de roligaste kvällarna i mitt liv. Vi fortsatte att vara vänner, i flera år, men för ett halvår sedan så tog vänskapen mellan oss slut. Nu när jag hör låten kommer tårarna, jag saknar henne så mycket. Jag vet att jag varit dum och jag tror att hon vet att hon varit det mot mig med. Men ändå, vi har gått igenom så mycket, vi är så lika ! Hon är precis som jag var när jag var yngre.Jag vet att jag kunde vara överbeskyddande, men det var för att jag ville inte se henne gråta. Det är som att utan henne så fattas det en bit av mig, min högsta önskan just nu är nog att vi kan lägga allt bakom oss. Tills dess komme jag lyssna på låten och tänka på dig.

Mitt andra minne är från min farfars begravning förra sommaren. Min pappa sjöng den låten för farfar, han visste att farfar älskade när han sjöng den. Av alla som var på begravingen så tror jag inte det var en enda som kunde hålla tårarna borta under sången. Så, låten tillhör också pappa & farfar <3

Nu ska jag skriva klart svenskan.

Lördag.

Igår var det grillfest hos Ida, jag hade superkul ! Kanske rent av lite för kul ?
Jag var nog fullast på stället och har riiktig ångest idag. När mamma väckte mig vid 6 i morse och började gasta om mina kläder, då insåg jag att jag hade sovit med alla kläder på och mobilen och hemtelefonen i sängen. Jag måste varit riktigt full igår..

Idag bli dt bota baksmällan, ska in till tommy senare, ska sova där inatt. Bli nog lugnt ikväll med tanke på mitt mående. Men som mamma brukar säga ; Somliga straffar Gud medetsamma...

Shopping.

Jag och mamma har varit på stan hela eftermiddagen, jag hittade fina saker som attan.
  • 2 skjortor (Lindex & HM)
  • 6 par trosor (Lindex & HM)
  • Bikinitopp (Lindex)
  • Rosa söt tröja (MQ)
  • 2 par leggings (MQ)
Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla en film och försöka sova, kanske ska jag även låta kissekatten sova med mig inatt. För trots allt, sällskap är ganska mysigt (:

dagens outfit.

image53


Jeans : Levis
Skjorta : Bondelid
Linne : MQ
Skor : X-it


Helt vanlig torsdag.

ok, har inte skrivit på länge, min blogglust har varit på -, jag lovar dock bättring !
Sitter i myskläder och kollar tv, läser bloggar och dricker kaffe. Jag har det ganska skönt faktiskt (: Har förövrigt haft en riktigt dålig dag, gick till skolan för att lämna in mina arbeten och redovisa min musikuppgift. Sen tog det slut, jag orkade inte mera. Denna veckan har varit en riktigt jobbigt vecka, massa att göra + massa arbete. Kanske är det tur att bullen åkt hem till visingsö igen, hade inte haft tid för honom denna veckan alls.

Känner lite körkortsstress nu, flickorna i klassen har börjat klara körkortet och sånt, så man blir ju lite avis när de kan köra till skolan och sånt. Jag har satt upp ett mål nu, som jag är väldigt besluten att klara, jag ska ta mitt körkort innan oktober månad slutar. Kan ju berätta att jag fyller 18 den sista september så jag har en stund på mig att plugga och köra.

Igår var jag på akupunktur igen, går på det varje vecka mot mina sömnbesvär, ryggproblem och svullna knän. Igår fick jag även testa att bota sötsuget med nålar. Har inte kännt någon vidare innverkan idag, men de sägs ju att det ska ta några gånger innan det börjar funka så jag ger det en chans (:

Nu ska jag klä på mig, ta bussen in till stan och shoppa med mamma, vi ska även hälsa på min syster i hennes nya lägenhet. MYS !

image51

Kakor och solsken.

Idag har vi haft näringslära i skolan, vi bakade massa kakor. Jag hade lovat mig själv i morse innan skolan att jag inte skulle äta så många kakor, men gissa vem som åt flest ?!
När jag satt på bussen på vägen hem så kom mitt straff, jag fick ont i magen och mådde illa. Som tur väl var så somnade jag en stund och illamåendet gick över (:
Nu ska jag gå ut i solen lite, man får ju ta vara på tillfällerna som ges ;P

:/

När man nått botten finns det bara en väg upp men jag verkar ha gått vilse, för jag hittar inte vägen.